Joskus työnhakijan haaste on tuoda omaa persoonansa tarpeeksi vahvasti esille. Työhakemuksesta tulee helposti turhan tekninen ja hakijan potentiaali ja muut kyvyt jäävät hieman piiloon. Työnantaja arvostaa työntekijässä nykyisin eniten hänen asennettaan, potentiaalia ja persoonaa. Varsinkin nuoren työnhakijan on joskus vaikea tuoda kykyjä ja persoonaansa vain kirjoitetun tekstin pohjalta esille. Tiituksen profiili ei ole vain mustavalkoinen ansioluettelo tai hakemuskirje. Se on uusi tapa paketoida omat kyvyt, potentiaali ja persoona näyttävästi ja selkeästi esille. Profiili on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi. Sen tekeminen ei vie kauaa aikaa. Profiilin voi tehdä kätevästi omalla mobiililaitteellaan ja työnhakija pystyy tuomaan persoonaansa esille myös suoraan sosiaalisesta mediasta. 

Helppo ja nopea tehdä
Tiituksen profiili on helppo ja nopea tehdä. Siihen ei mene kauaa aikaa, ja kaikki on suunniteltu nuoren ja mobiililaitteen ehdoilla. Tiituksen profiilissa määrität perustietojesi lisäksi aikaisempaa osaamista ja koulutustasi. Valitset taitoja ja pisteytät niitä oman arviosi mukaan. Voit lisätä sisältöä suoraan sosiaalisesta mediasta ja kuvata itsestäsi lyhyen esittelyvideon.

Mahdollisuus tuoda persoona esille
Työnantajat eivät ole kiinnostuneita vain siitä, mitä osaat ja mitä olet opiskellut. Osaaminen ja kokemus ovat tietenkin tärkeitä, mutta työnantajat ovat kiinnostuneita myös siitä, millainen sinä olet. Tiituksessa sinulla on mahdollisuus tuoda myös omaa persoonaasi rohkeasti esille. Voit lisätä kuvia työhakemukseesi suoraan sosiaalisesta mediasta sekä kuvata itsestäsi videon suoraan puhelimellasi.

Voit hyödyntää samaa profiilia
Tiituksen profiili ei ole myöskään kertakäyttöinen. Sinun ei tarvitse täyttää enää kymmeniä erillisiä lomakkeita, vaan pystyt hyödyntämään kerran luomaasi profiilia kaikissa eri työnhauissa. Voit päivittää profiiliasi jatkuvasti ja lisätä sinne uusia taitoja tai sisältöä sosiaalisesta mediasta.

Anna työnantajan löytää sinut
Hyvin tehty profiili takaa myös sen, että työnantaja saattavat löytää sinut ensin. Tiituksen tekoäly löytää osaajaprofiilien seasta parhaiten sopivia talentteja yrityksien erilaisiin tehtäviin ja haasteisiin.  Yritykset löytävät sinut varmemmin, kun olet täyttänyt profiilisi huolellisesti.