Tetti-mobiilisovellus helpottaa TET-työpaikkojen koordinointia

Tiitus Tetti on yläkoululaisten ja lukiolaisten työelämään tutustumisjaksoille suunniteltu työkalu, joka helpottaa TET-jakson organisointia myös työpaikalla ja koulussa. Tetti-sovellus toimii jokaisen opiskelijan omalla mobiililaitteella. Opiskelija voi tehdä palveluun itselleen ensimmäisen osaajaprofiilin, jota hän pystyy jatkossa hyödyntämään myös muissa jatko-opinnoissa

Tetti-palvelun tarkoituksena on tuoda yhteen kaikki Suomen TET-työpaikat ja helpottaa kommunikaatiota eri henkilöiden välillä. Palvelu laskee esimerkiksi kodin ja työpaikan välisen etäisyyden ja kertoo opinto-ohjaajalle tarpeen ateria- tai matkakorvauksesta. Palvelun tavoitteena on myös parantaa tietoisuutta TET-jaksoja kohtaan ja innostaa yrityksiä ottamaan nuoria reippaammin mukaan työelämään.

Koulu lunastaa palveluun vuosittaisen käyttölisenssin. Käyttö on työnantajille ja opiskelijoille ilmaista.

Vahvistaa koulun ja työnantajien välistä suhdetta

Tutustu ja löydä

Opiskelija voi etsiä TET-paikkoja kartalta ja tutustua työnantajiin ja olla heihin yhteydessä. Koko TET-jakson hallinnointi voidaan hoitaa opiskelijan puhelimella.

h

Sopimus ja päiväkirja

Opiskelija voi tehdä TET-sopimuksen kokonaan myös puhelinta hyödyntäen. Opiskelija täydentää oppimispäiväkirjaa ja tekee jakson lopussa itsearvioinnin.

Seuraa ja kannusta

Opo näkee jokaisen opiskelijan profiilin ja tilan sekä voi seurata TET-jakson etenemistä. Opo voi viestiä myös työnantajan kanssa ja jakaa palvelun kautta tietoa ja kannustaa opiskelijoita.