TAVASTIArekry

opiskelijan ja työelämän kohtaamispaikka.
Tervetuloa käyttämään!

TAVASTIArekry

Etsitkö työntekijää pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi vai haluatko tarjota opiskelijallemme koulutussopimus- tai oppisopimuspaikan? Palvelu tavoittaa helposti opiskelijat ja valmistuneet.

Ammattiopisto Tavastia on suuri monialainen oppilaitos, jolla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Urjalassa. Joka vuosi oppilaitoksessa opiskelee 4000 opiskelijaa tutkinnoissa tai tutkinnon osissa ja heistä valmistuu noin 1000 nuorta ja vähän kokeneempaakin osaajaa työelämään vuosittain. Tarjoamme heille parhaat yksilölliset polut perus-, ammatti- ja erikoisammattikoulutuksissa sekä täydennyskoulutuksissa.

Tulevaisuuden tekijät TAVASTIASTA!

Tavastian yhteistyöyrityksille palvelu on maksutonta.

 

OPISKELIJALLE

Profiilin luominen ja tarjottuihin työpaikkoihin tutustuminen onnistuu helpoimmin mobiilisovelluksella. Aloita työnhaku ja lataa käyttöösi Tiitus-mobiilisovellus.
Voit käyttää palvelua myös verkkoselaimen kautta. Voit selata työpaikkoja ja projekteja oppilaitoksesi työpaikkatorilla. Hakemuksen lähettäminen tarjottuun paikkaan vaatii oman profiilisi. Työpaikkatorilta löydät myös rekrytoivat yritykset sekä ilmoitetut koulutukset ja tapahtumat.

 

Ota yhteyttä

TAVASTIArekry

Yhteystiedot:
taru.vierimaa@kktavastia.fi,
040 722 9182/Taru

veli-pekka.korkko@kktavastia.fi,
050 408 6573/Veli-Pekka

Ohjauspiste,
ohjauspiste@kktavastia.fi

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi