Talentteja ja tuoreinta osaamista

OPPILAITOSYHTEISTYÖN EDELLÄKÄVIJÄ

Mitä on oppilaitosyhteistyö?

Yrityksille oppilaitosyhteistyöllä on monenlaiset muodot. Oppilaitosyhteistyö mahdollistaa työnantajakuvan markkinoinnin opiskelijoille kuin myös alakohtaisen yhteistyön. Yritykseen voidaan löytää ja rekrytoida opiskelijoista työvoimaa, joka on osaavaa, innostunutta ja tuorein silmin maailmaa tarkastelevaa. Yhteistyöhön voi kuulua myös muita muotoja, kuten työelämään tutustumisjaksoja.

Oppilaitosyhteistyö rakentaa työnantajamielikuvaa opiskelijoille

Työnantajakuvan rakentaminen ei tapahdu hetkessä. Hyvä oppilaitosyhteistyö on pitkäjänteistä työtä, joka parantaa työnantajan tietoisuutta ja mainetta etenkin opiskelijoiden ja tulevien osaajien keskuudessa. Oppilaitosyhteistyö on ennakoivaa rekrytointia. Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen myös tulevaisuudessa.

 

Julkaise työpaikkailmoitus ilmaiseksi Tiitukseen

Tiituksen avulla voit tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Voit ilmoittaa työpaikoista, keikkatöistä, projekteista, opinnäytetyömahdollisuuksista sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikoista.

Autamme sinua löytämään konseptin oppilaitosyhteistyölle

Suunnittelemme yritykselle uniikin ja personoidun konseptin oppilaitosyhteistyön tekemiseen. Konseptissa määrittelemme teille parhaat tavat ja paikat oppilaitosyhteistyön tekemiselle. Konseptissa etsimme esimerkiksi oikeat yhteyshenkilöt kouluista ja opiskelijajärjestöistä.


Konseptin pohjalta voitte lähteä toteuttamaan oppilaitosyhteistyötä itsenäisesti tai ulkoistaa toteutuksen meille.

Hinnat alkaen 3500€

Tiitus auttaa rekrytoimaan opiskelijoita ja valmistuneita

Tiituksen rekrytointiyksikkö pyrkii Tiituksen teknologiaa, verkostoa ja muita tehokkaita kanavia hyödyntäen löytämään yritykselle oikeat ja uniikit työnhakijat. Emme kuitenkaan keskity vain opiskelijoiden löytämiseen vaan asiakkaan tarpeiden mukaan pyrimme löytämään juuri sopivan tekijän. Tiituksen tarjoaman palvelun tarkoituksena on tukea asiakkaan liiketoimintaa toteuttamalla asiakkaalle rekrytointiprosessi joko kokonaan tai osittain.

Haluamme auttaa yrityksiä kehittämään oppilaitosyhteistyötään ja löytämään uudenlaisia mahdollisuuksia opiskelijoiden tavoittamiseksi ja hyödyntämiseksi.

Lisänäkyvyyspaketilla tavoitat opiskelijat

Tiituksen markkinointitiimi auttaa työnantajia ja yrityksiä tavoittamaan opiskelijat ja työnhakijat vieläkin tehokkaammin. Suunnittelemme asiakkaan kanssa persoonallisen ja tehokkaan kampanjan jonka avulla voimme tarjota parempia tuloksia ja lisänäkyvyyttä.

Mainos verkkosivuille

Verkkosivuillamme käy tuhansia opettajia ja opiskelijoita kuukausittain. Verkkosivujemme kautta voitte tavoittaa tehokkaasti oppilaitoskohderyhmää.

h

Uutiskirjeen nosto

Lähetämme kaikille Tiituksen työnhakijoille uutiskirjeen sähköpostitse, ja voimme lisätä uutiskirjeeseen myös yhteistyökumppaneiden mainoksia.

y

Notifikaatio sovellukseen

Voimme lähettää notifikaation ja mainoksen avoimesta työpaikasta suoraan Tiitus-sovelluksen kautta valitulle kohderyhmälle.

Sosiaalisen median kampanja

Suunnittelemme ja kohdistamme mainoksen työpaikasta sosiaaliseen mediaan. Markkinoimme julkaisua maksullisesti ja jaamme sen verkostojemme kautta tehokkaasti kohderyhmälle.

Tiitus PRO tehostaa rekrytointia

Tiituksen Pro-lisenssi on Tiitus järjestelmän maksullinen lisäosa työnantajille. Pro-lisenssi on tarkoitettu etenkin isommille yrityksille ja heille, joille opiskelijoiden löytäminen on tärkeä osa koko yrityksen rekrytointia.

Haavi PRO

Haavi Pron avulla voit selata Tiituksen julkisia profiileita tehokkaammin ympäri Suomen oppilaitoksesta riippumatta.

Hakuvahti

Yrityksenä voit luoda erilaisia hakuvahteja, jolloin järjestelmästä tulee ilmoitus, kun hakua vastaavia opiskelijoita liittyy palveluun.

Integraatiot

Voimme integroida Tiituksen osaksi yrityksenne TE-palveluiden ja Oikotien käyttäjätilejä, jolloin ilmoitukset saavat laajemman näkyvyyden.

Analytiikka

Pro-version mahdollistamana yritys näkee palvelusta kattavampaa analytiikkaa ja voi tulostaa erilaisia raportteja.

Brändit ja työpaikkatori

Yritys voi luoda oman tilinsä alle useita eri brändejä eli ilmeitä. Yritys saa käyttöönsä myös oman uniikin työpaikkatorin, jossa näkyvät vain yrityksen työpaikat.

Haastattelulistat

Yrityksellä on käytössä haastattelulista-toiminnallisuus, jonka avulla yritys voi luoda hakijoista erilaisia sisäisiä listoja hakijoiden käsittelemisen helpottamiseksi.

 

 

”Haluan kokemusta työelämästä jo opintojen aikana.”

 

Opiskelijat. (Tiitus, Oppilaitos ja työelämä -tutkimus)