Talentteja ja tuoreinta osaamista

OPPILAITOSYHTEISTYÖN EDELLÄKÄVIJÄ

Mitä on oppilaitosyhteistyö?

Yrityksille oppilaitosyhteistyöllä on monenlaiset muodot. Oppilaitosyhteistyö mahdollistaa työnantajakuvan markkinoinnin opiskelijoille kuin myös alakohtaisen yhteistyön. Yritykseen voidaan löytää ja rekrytoida opiskelijoista työvoimaa, joka on osaavaa, innostunutta ja tuorein silmin maailmaa tarkastelevaa. Yhteistyöhön voi kuulua myös muita muotoja, kuten työelämään tutustumisjaksoja.

Oppilaitosyhteistyö rakentaa työnantajamielikuvaa opiskelijoille

Työnantajakuvan rakentaminen ei tapahdu hetkessä. Hyvä oppilaitosyhteistyö on pitkäjänteistä työtä, joka parantaa työnantajan tietoisuutta ja mainetta etenkin opiskelijoiden ja tulevien osaajien keskuudessa. Oppilaitosyhteistyö on ennakoivaa rekrytointia. Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen myös tulevaisuudessa.

 

Julkaise työpaikkailmoitus ilmaiseksi Tiitukseen

Tiituksen avulla voit tavoittaa usean eri oppilaitoksen opiskelijat yhdellä ilmoituksella. Voit ilmoittaa työpaikoista, keikkatöistä, projekteista, opinnäytetyömahdollisuuksista sekä oppisopimus- ja koulutussopimuspaikoista.

Autamme sinua löytämään konseptin oppilaitosyhteistyölle

Suunnittelemme yritykselle uniikin ja personoidun konseptin oppilaitosyhteistyön tekemiseen. Konseptissa määrittelemme teille parhaat tavat ja paikat oppilaitosyhteistyön tekemiselle. Konseptissa etsimme esimerkiksi oikeat yhteyshenkilöt kouluista ja opiskelijajärjestöistä.


Konseptin pohjalta voitte lähteä toteuttamaan oppilaitosyhteistyötä itsenäisesti tai ulkoistaa toteutuksen meille.

Hinnat alkaen 3500€

Tiitus auttaa rekrytoimaan opiskelijoita ja valmistuneita

Tiituksen rekrytointiyksikkö pyrkii Tiituksen teknologiaa, verkostoa ja muita tehokkaita kanavia hyödyntäen löytämään yritykselle oikeat ja uniikit työnhakijat. Emme kuitenkaan keskity vain opiskelijoiden löytämiseen vaan asiakkaan tarpeiden mukaan pyrimme löytämään juuri sopivan tekijän. Tiituksen tarjoaman palvelun tarkoituksena on tukea asiakkaan liiketoimintaa toteuttamalla asiakkaalle rekrytointiprosessi joko kokonaan tai osittain.

Haluamme auttaa yrityksiä kehittämään oppilaitosyhteistyötään ja löytämään uudenlaisia mahdollisuuksia opiskelijoiden tavoittamiseksi ja hyödyntämiseksi.

 

 

”Haluan kokemusta työelämästä jo opintojen aikana.”

 

Opiskelijat. (Tiitus, Oppilaitos ja työelämä -tutkimus)