Palveluumme on tullut paljon muutoksia, jotka vaikuttavat sekä opiskelijan, työantajan että oppilaitoksen Tiituksen käyttöön. Muutoksia on tullut kirjautumisnäkymiin, työpaikkatoreihin, palvelun kieliversioiden käyttöön ja mobiilisovelluksiin.

1 – Kirjautuminen
Olemme selkeyttäneet kirjautumista. Nyt yleisessä kirjautumisnäkymässä secure.tiitus.fi on kolme kirjautumisroolia: työnhakija, työnantaja ja oppilaitos. Tällä pyrimme parantamaan palvelupolkua, selkiyttämään kirjautumista ja vähentämään virheellisten profiilien luomista.

2 – Työpaikkatorit
Työpaikkatorit verkossa ovat nyt entistä paremmat! Voi suodattaa työpaikkatorilla ilmoituksia toimialojen ja taitojen lisäksi myös sijainnin ja työn keston mukaan sekä työpaikkailmoituksen lähteen mukaan.

3 – Kieliversiot
Nyt työnantajien ja oppilaitoksen hallinta toimii myös englanniksi. Voit vaihtaa palvelun kieltä hallinnasta löytyvistä kielilipuista.

4 – Somelinkit ja suosittelijat
Työnhakijat voivat lisätä profiiliin linkkejä sosiaaliseen mediaan, esimerkiksi omaan sosiaalisen median tiliin tai YouTube-videoon. Uutena työnhakijaprofiilissa on myös Suosittelija-kohta, jossa suosittelijan yhteystiedot voi lisätä profiiliin. Somelinkit ja suosittelijoiden tiedot voi lisätä uudessa profiilin osiossa ”Some ja muut”.

5 – Mobiilipäivitykset
Oman profiilin jakaminen mobiilissa on nyt mahdollista. Profiilin voi jakaa kätevästi muun muassa sähköpostitse tai viestitse. Mobiilissa myös työpaikkojen suodatusmahdollisuudet ovat paremmat, ja työpaikkoja voi suodattaa nyt myös työn luonteen mukaan.

6 – Portfolio verkossa
Kuvia profiiliin voi lisätä nyt myös verkossa! Tällä hetkellä verkossa voi lisätä vain kuvia, mutta mahdollisuutta videon lisäämiseen ollaan kehittämässä. Siitä siis lisää myöhemmin!