Slice Wanted

Opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka Satakunnassa

Slice Wanted – Työnantajille

Tällä sivulla voit ilmoittaa Satakunnan ammattikorkeakoululle, Diakonia- ammattikorkeakoululle, Porin Yliopistokeskukselle, Rauman Opettajankoulutuslaitokselle, Winnovalle sekä Sataedulle työpaikkoja, kesätyöpaikkoja, harjoitteluja, opinnäytetyö- ja graduaiheita sekä muita opiskelijaprojekteja. Palvelu kokoaa Satakunnan toisen asteen, korkeakoulujen ja yliopiston opiskelijoille suunnatut ilmoitukset.

Slice Wanted – Oppilaitoksille

Slice.fi on mobiiliopiskelijakortti sekä opiskelijaetupalvelu, joka kokoaa Suomen kattavimman määrän opiskelijaetuja paikallisesti ja valtakunnallisesti. Slice Wanted on Satakunnan oppilaitoksen sekä Slice.fi:n yhteisponnistuksena toteutettu hanke.

Ota yhteyttä

Slice-Tuki

info@slice.fi

Tiitus Support:
040 5682686
support@tiitus.fi

Hankkeessa mukana

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMK on monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu, jonka kampukset sijaitseva Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Noin 6 000 opiskelijan ja 400 työntekijän SAMK on länsirannikolla merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä. SAMKissa voit opiskella AMK-tutkinnon päivä- tai monimuotototeutuksena tai ylemmän AMK-tutkinnon. Koulutuksia on tarjolla sekä suomeksi että englanniksi.

Diakonia-ammattikorkeakoulu

Diakissa voit kouluttautua sosiaalialalle, terveysalalle, kirkon alalle sekä tulkkauksen alalle Porissa, Turussa, Helsingissä, Pieksämäellä sekä Rovaniemellä. Porin kampuksella opiskelee noin 350 opiskelijaa sosiaali- ja terveysalalla sekä kirkon alalla kävelymatkan päässä Porin keskustasta. Diak vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelisluterilaisen kirkon diakonian ja nuorisotyön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta.

Porin yliopistokeskus

Porin yliopistokeskus on kolmen yliopiston muodostama monitieteinen tiede- ja taideyhteisö, jossa noin 170 asiantuntijaa ja 2 000 opiskelijaa kohtaavat. Porin yliopistokeskuksessa voit opiskella Tampereen ja Turun yliopistoissa sekä Aalto-yliopistossa. Porin yliopistokeskuksesta voit valmistua diplomi-insinööriksi, filosofian maisteriksi, kauppatieteiden maisteriksi tai yhteiskuntatieteiden maisteriksi ja opiskella tohtorin tutkintoon asti.

Rauman OKL

Turun Yliopiston Rauman kampuksella voit opiskella käytännönläheisesti opettajaksi sekä lastentarhanopettajaksi kasvatustieteiden tiedekunnassa. Opettajankoulutuslaitos sijaitsee Seminaarinmäellä, jonka yhteydessä on myös käytännönläheistä opetusta tarjoava harjoittelukoulu, Rauman normaalikoulu.

WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova tarjoaa monipuolisesti toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta Raumalla, Porissa, Ulvilassa, Laitilassa ja Uudessakaupungissa. WinNovassa voit helposti täydentää omaa ammatillista osaamistasi tai valita kokonaan uuden suunnan kymmenien eri alojen joukosta.

Sataedu

Sataedu tarjoaa toisen asteen ammatillista tutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutusta Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Ulvilassa. Sataedulla on myös toimipisteet Raumalla, Parkanossa ja Tampereella. Sataedu tarjoaa myös räätälöityjä koulutuksia yrittäjille ja yrityksille. Noin 3 000 opiskelijan Sataedussa voit kouluttautua esimerkiksi mediapalvelujen tuottajaksi, lähihoitajaksi tai ajoneuvoasentajaksi.