Jatkis yritystori

Jatkis on moderni ja innovatiivinen markkinapaikka, joka tuo saman katon alle niin myytävät yritykset ja ostajat. Etsi helposti kiinnostavia ostokohteita. Kun oikea kohde löytyy, jätä yhteydenottopyyntö, ja olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.

Taksi ja tilausajot Osmo Vänskä

Taksi ja tilausajot Osmo Vänskä on täyden palvelun tilausajoyritys, joka hoitaa tilausajot sekä Suomessa että ulkomailla. Yritys huolehtii kaikista matkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä.

Suutaripalveluyritys

Myydään pitkät perinteet omaavan ja alueellisesti tunnetun suutarinpalveluja harjoittavan yrityksen liiketoiminta Joensuussa. Yritys toimii hyvällä liikepaikalla vuokratiloissa Joensuun keskustassa.

Kuntosali- ja hierontapalveluyritys

Myydään kuntosalitoimintaa sekä hierontaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta hyvällä paikalla Ilomantsissa, jolla on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Palveluihin kuuluvat mm. hieronta, kuntotestaukset ja Tyky-ryhmät.

Hotelliyritys

Kunnan ytimessä, palveluiden keskellä sijaitsevalla majoitus- ja ravitsemustoimialan yrityksellä on pitkä, vahva toiminta, hyvät asiakassuhteet. Alueella ei ole suoraa kilpailua hotellitoiminnalle, mikä antaa yritykselle monopoliaseman.

Kebab-Pizzeriayritys

Myydään kuntakeskuksessa keskeisellä paikalla toimiva Kebab-Pizzeria toimitiloineen. Yritys on helposti löydettävissä sekä se sijaitsee aivan muiden palveluiden keskuudessa.

Koneva Oy

Koneva Oy on 41 vuotta sitten perustettu monipuolinen toimistotuotteiden erikoisliike, joka kuuluu Suomen vahvimmat AA-luokkaan 2016. Yrityksellä on myymälät Lieksassa ja Nurmeksessa.

Myymäläautoyritys

Outokummun seudulla kulkee liikkuva ruokatavarakauppa, joka vie kaupan lähemmäs koteja. Itä-Suomen ikonisella myymäläautolla on vakaa asiakaskunta ja sen kokoinen liikevaihto.

Sivuston mahdollistavat