Jatkis yritystori

Jatkis on moderni ja innovatiivinen markkinapaikka, joka tuo saman katon alle niin myytävät yritykset kuin ostajat. Sivustolta voit helposti hakea sinua kiinnostavia ostokohteita eri suodattimin. Kun oikea kohde löytyy, voit jättää yhteydenottopyynnön niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.

Sinustako yrittäjä?

Vapaus, vastuullisuus, luovuus ja arvostus. Esimerkiksi näihin sanoisi voi yrittäjän taipaleen tiivistää. Se on kuitenkin paljon muutakin. Sinäkin voit rakentaa oman kohtalosi/polkusi liittymällä yrittäjien kirjavaan joukkoon. Siihen ei ole ikärajaa, etkä varmasti tylsisty. Yrittäjyys on täydellinen vaihtoehto varmalle ja itsetietoiselle henkilölle. 

Ole oman itsesi herra. Yrittäjänä sinua eivät komentele esimiehet, vaan olet itse vastuussa yritystoimintasi toteutuksesta ja tahdista. Myös luovuutesi yrittäjänä laukkaa parhaiten, kun et ole sidottu rutiininomaisesti työpäiviin. Samalla voit unohtaa sen iänikuisen muodollisen pukukoodin arjestasi ja vaihtaa ne farkut verkkarihousuun.

Miksi ostaa yritys?

Miksi aloittaa kaikkea alusta, jos pohjatyö on jo tehty sekä juuret ovat jo syvällä? Eikö olisi helpompi käydä valmiiseen pöytään ja tuoda oma touchisi menestyvään asiakaskantaan, maineeseen sekä konseptiin? Faktahan on se, että olemassa olevan yrityksen jatkaminen on riskittömämpää kuin uuden perustaminen. Tyhjältä pöydältä aloittelevan yrityksen kanssa voi mennä hetkikin, että plussan puolelle päästään. Myös markkinointi ja myynti yrityksen alussa on raastavaa epävarmuuden aikaa.

Tärkeintä on vaan katsoa ostohinta kohdalleen. Olit sitten kokematon tai konkari, kysyttävää yrityksen ostamisesta sinulla on varmasti. RTK:n ja Jatkis-hankkeen henkilöstö ovat tässä tukenasi. Neuvonanto ja tuki on maksutonta, sekä sitä tarjotaan kaikille tasapuolisesti, olit sitten ostaja tai myyjä tai vaan yrittäjyydestä kiinnostunut.

Oletko myymässä yritystä?

Jos olet myymässä yritystä, ota meihin yhteyttä täältä (hyperlinkki meidän myymässä sivulle) niin räätälöidään sinulle paras mahdollinen myynti-esite.

Miten Jatkis toimii?

Olet myymässä yritystä

Jos olet myymässä yritystä, ota meihin yhteyttä täältä (hyperlinkki meidän myymässä sivulle) niin räätälöidään sinulle paras mahdollinen myynti-esite.

U

Olet ostamassa yritystä

Mikäli olet ostamassa yritystä tai olet siitä kiinnostunut, ota yhteyttä meihin tätä kautta. Tule keskustelemaan yrityskaupoista ostajan näkökulmasta. Aina on lupa olla utelias ja tutkia yrityskaupan mahdollisuutta.

Olet laajentamassa toimintaa?

Yrityskauppa on myös erinomainen vaihtoehto, mikäli olet laajentamassa yritystoimintaasi. Tässä tapauksessa voit olla Jatkis-hankkeeseen yhteydessä.

Sivuston mahdollistavat