RiveriaRekry

osaajien ja työelämän kohtaamispaikka

Jatkis

myytävät yritykset saman katon alla

RiveriaRekry – osaajien ja työelämän kohtaamispaikka

Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Vuosittain meillä opiskelee yli 17.000 nuorta tai aikuista. Koulutustarjontaan kuuluu noin 50 ammattialaa. RiveriaRekry on uusi tapa tavoittaa Riverian opiskelijat ja vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Palvelun tavoitteena on yhdistää osaajat ja työpaikat.

 

Työnantaja

Voit RiveriaRekryn kautta tarjota Riverian opiskelijoille ja meiltä valmistuneille monenlaisia työnmahdollisuuksia: työelämässä oppimisen paikkoja (koulutus- ja oppisopimus), keikka- ja sesonkitöitä, määräaikaisia töitä, pitkäaikaisia tehtäviä, projektitöitä jne. Aloita palvelun käyttö luomalla yritysprofiili, julkaise työpaikka tai hae sopivaa osaajaa tarpeeseesi.

Palvelu on käyttäjilleen maksuton.

Opiskelija

Profiilin luominen ja työpaikkoihin tutustuminen onnistuu kaikkein helpoiten mobiilisovelluksella. Aloita työnhaku ja lataa käyttöösi mobiilisovellus.

Ota yhteyttä

Riveria, ura- ja työelämäpalvelut

Pälvi Malinen
050 441 2271
palvi.malinen@riveria.fi

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi

Yritystori

Yritystori on moderni ja innovatiivinen markkinapaikka, joka tuo saman katon alle niin myytävät yritykset kuin ostajat. Sivustolta voit helposti hakea sinua kiinnostavia ostokohteita eri suodattimin. Kun oikea kohde löytyy, voit jättää yhteydenottopyynnön niin olemme yhteydessä sinuun pikimmiten.