Tervetuloa käyttämään Lapin koulutuskeskus REDU:n rekrypalvelua!

Lapin koulutuskeskus REDU toimii Suomen pohjoisimman maakunnan Lapin alueella seuraavilla paikkakunnilla; Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä. Koulutusta REDU tarjoaa monipuolisesti, ja kauttamme voit rekrytoida tietojenkäsittely ja tietoliikenne- alan, tekniikan alojen, kaupan ja hallinnon, maa- ja metsätalousalan, luonnontieteiden, terveys- ja hyvinvointialojen sekä palvelualojen opiskelijoita. Vuonna 2017 REDU:ssa oli 3520 opiskelijaa ammatillista perustutkintoa, sekä oppisopimusta suorittamassa. Tutkintoja suoritettiin yhteensä 1257 kappaletta. Lisäksi ammatillisessa aikuiskoulutuksessa suoritettiin 320 näyttötutkintoa.

Opiskelijoillemme voi tarjota koulutussopimuspaikkoja, oppisopimuspaikkoja, sekä tietenkin työpaikkoja. Jo opintojensa aikana tutuksi tullut, ja yrityksen toimintatapoihin perehdytetty opiskelija on valmistumisensa jälkeen turvallinen rekrytointi.

Palvelu on käyttäjilleen ilmainen.

Opiskelija

Profiilin luominen ja työpaikkoihin tutustuminen onnistuu kaikkein helpoiten mobiilisovelluksella. Aloita työnhaku ja lataa käyttöösi mobiilisovellus.

Ota yhteyttä

Osaamista työvoimapoolista- hanke

Suunnittelija
Anssi Aaltonen
040 182 7848

Projektipäällikkö
Eeva Maijala
040 6586 577

Tiitus Support

040 5682686
support@tiitus.fi