Tiitus Profiili

Anna työnantajan löytää sinut

Tiitus profiili on uudenlainen ansioluettelo, jota voit hyödyntää useassa eri työnhaussa.

 

Tiitus yhdistää profiilisi oikeisiin työpaikkohin

Jo yli 10 000 suomalaista on tehnyt itselleen työnhakua helpottavan Tiitus profiilin. Älä siis tyydy mustavalkoisiin ansioluetteloihin – Tiituksen profiili on täynnä väriä ja elämää!

Tiitus profiili on helppo ja nopea tapa tuoda oma osaaminen ja persoona esille. Voit tehdä profiilin joko tietokoneella tai puhelimella ja hyödyntää sitä useassa eri työnhaussa.

Tee profiilistasi mahdollisimman itsesi näköinen, jotta työnantajat saavat sinusta parhaan kuvan. Voit lisätä profiiliin kuvia galleriastasi tai sosiaalisesta mediasta. Voit tuoda esille räiskyvää persoonaasi tai käytännön osaamistasi videon avulla. Tiitus ehdottaa sinulle parhaiten sopivia työpaikkoja profiilisi perusteella.

Myös työnantajat voivat löytää myös sinut! Aseta profiili näkyväksi työnantajille, jolloin kiinnostuneet työnantajat voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Taidot ja osaaminen

Voit lisätä taitoja ja osaamista profiiliisi kätevästi lukuisista eri vaihtoehdoista. Voit tarkentaa osaamistasi helposti erilaisilla avainsanoilla.

Videot ja kuvat

Saat profiilistasi persoonallisemman lisäämällä siihen kuvia sosiaalisesta mediasta tai lisäämällä lyhyen videon itsestäsi tai osaamisestasi.

Kokemus

Lisää työkokemuksesi ja koulutuksesi aikajanalle. Voit lisätä myös muuta kokemusta portfolioosi ja täydentää profiilia kokemuksen karttuessa.

Voit ladata myös Tiitus mobiilisovelluksen ja tehdä profiilisi kokonaan omalla puhelimellasi.