Kehitämme Tiitusta jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta, ja olemmekin päivittäneet Tiitukseen paljon uusia ominaisuuksia. Työnhakijoille Tiitus-sovellukseen on tullut muutoksia, jotka parantavat profiilin luomista. Profiili on myös entistä helpompi tehdä verkossa. Työnantajat puolestaan voivat julkaista nyt työpaikkailmoituksia eri toimialueille eli esimerkiksi useamman oppilaitoksen opiskelijoille.

Uudet ominaisuudet työnhakijoille

Sovellukseen ja profiilin tekoon tulleita päivityksiä:

  • Taitoja ja avainsanoja on helpompi hallita sovelluksessa
  • Luonteenpiirteitä voi lisätä kätevästi valmiista vaihtoehdoista
  • Profiili on mahdollista poistaa kokonaan itsenäisesti sovelluksen perustiedoissa
Uudet ominaisuudet yrityksille

Työnantajat voivat liittyä usean oppilaitoksen kumppaniksi yhden ja saman hallinnan kautta. Yritys voi pyytää liittymistä monen eri oppilaitoksen tai muiden toimijoiden verkostoon muokkaamalla tietojaan ”Tilaus”-kohdassa. Oppilaitoksen pitää hyväksyä yrityksen pyyntö liittyä verkostoon ennen kuin yritys voi julkaista työpaikkailmoituksia oppilaitoksen opiskelijoiden nähtäville.

Muita yritysten hallintaa koskevia muutoksia on tullut muun muassa työpaikkailmoituksen tekemisessä:

  • Paransimme työpaikkailmoituksen tekemistä ja nyt ilmoituksen tekstiosiossa olevat linkit ovat toimivia linkkejä.
  • Pääkäyttäjä voi nyt arkistoida työpaikkoja, jolloin työpaikkalistaus saadaan siivottua selkeämmäksi.
  • Yritykset näkevät omat avoimet työpaikkailmoituksensa yrityksen omassa työpaikkatorissa, joka on julkinen ja jota voidaan jakaa.

Tuliko sinulle kysyttävää muutoksista? Onko sinulla kehitysideoita Tiitukseen liittyen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro, mitä voisimme tehdä paremmin.