Tiitus Tetti

TET-paikkojen etsiminen on nuorille ja vanhemmille usein haastavaa ja stressiä aiheuttavaa hommaa. TET-paikkojen tulisi olla paremmin saatavilla. Myös erilaisia TET-paikkoja tulisi olla kattavammin tarjolla, sillä parhaimmillaan onnistunut TET-jakso voi selkiyttää nuoren tulvaisuuden koulutus- ja ammatinvalintaa.

Me tahdomme koota Suomen kaikki tet-paikat yhteen paikkaan. Siksi koodasimme Tetin, eli sovelluksen, josta nuoret pääsevät etsimään TET-paikkoja. Tetti toimii sekä verkossa että mobiilissa ja on kaikille ilmainen käyttää. Tetissä nuoret etsivät TET-paikkoja mutkattomasti. Jokainen työnantaja voi ilmoittautua TET-paikaksi ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä.

Tetti Pro on oppilaitoksille rakentamamme digitaalinen työkalu, jossa opinto-ohjaaja hallinnoi tet-jaksoja kätevästi yhdestä paikasta. Palvelussa käy kaikkien tet-jaksojen seuraaminen reaaliaikaisesti. Tetti Prossa oppilas pääsee tekemään tet-sopimuksen, kirjoittaa päiväkirjaa ja suorittaa haasteita — digitaalisesti.

Opon Tetti Pro mullistaa TET-jaksot

 

Tetti Pro on laajennettu versio ilmaisesta Tetistä. Se on opon digitaalinen tet-jaksojen hallinnointityökalu, jossa käy kaikkien luokkien tet-jaksojen hallinnointi ja seuranta. Tetti Pro säästää opon työaikaa ja kokoaa kaikki TET-jaksot kätevästi yhteen näkymään.

Nuori voi käyttää palvelua sekä verkossa että mobiilissa.

TET-sopimus

Tetti Prota käyttävän oppilaitoksen nuoret täyttävät ja allekirjoittavat TET-sopimuksen sähköisesti yhdessä työnantajan kanssa.

Päiväkirja

Jokaisen TET-päivän päätteeksi nuori täyttää päivän opit ja fiilikset TET-päiväkirjaan.

Haasteet

Missä kollegat opiskelivat? Tetti Pro haastaa nuorta pohtimaan ja esittämään kysymyksiä TET-jakson aikana.

Seuranta

Tetti Prossa nuori pääsee arvioimaan TET-jaksoaan. Opo voi seurata TET-jakson kulkua ja tarvittaessa kysyä nuorelta kuulumisia TET-jakson aikana.