Oman oppilaitoksen Tiitus

 

Omalla oppilaitoksellasi saattaakin jo olla Tiitus eli Tiituksen rakentama työelämäpalvelu käytössä. Pääset kirjautumaan oppilaitoksesi opiskelijana palveluun tältä sivulta löytyvistä logoista.

Monet oppilaitokset tahtovat tukea opiskelijoidensa työelämäyhteyksiä ottamalla oman työelämäpalvelun käyttöön. Saat lisätietoa oman oppilaitoksesi Tiituksesta oppilaitoksesi ura- ja työelämäpalveluista.

Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on suuri monialainen oppilaitos, jolla on toimipisteet Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Urjalassa. Joka vuosi oppilaitoksessa opiskelee 4000 opiskelijaa tutkinnoissa tai tutkinnon osissa ja heistä valmistuu noin 1000 nuorta ja vähän kokeneempaakin osaajaa työelämään vuosittain. Tarjoamme heille parhaat yksilölliset polut perus-, ammatti- ja erikoisammattikoulutuksissa sekä täydennyskoulutuksissa.

Sampo

Palvelu yhdistää Sampon opiskelijat, sekä teidät työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Luksia

Palvelu yhdistää Luksian opiskelijat ja työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Jamk

Duuni Keski-Suomi yhdistää kolmen keskisuomalaisen koulutuksen järjestäjän opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla.

Poke

Duuni Keski-Suomi yhdistää kolmen keskisuomalaisen koulutuksen järjestäjän opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla.

Kainuun ammattiopisto

Kainuun ammattiopisto (KAO) järjestää monialaista ammatillista koulutusta kaikenikäisille valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vuokatissa ja Vantaalla. KAOlla opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa. Tarjontaan kuuluvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot ja erilaisissa kehittämishankkeissa järjestettävät lyhyt- ja täydennyskoulutukset. Toteutamme myös yritysten ja yhteisöjen tarpeiden mukaisesti suunniteltuja koulutuksia.

Hyria

Palvelu yhdistää Hyrian opiskelijat, Hyria säätion asiakkaat sekä teidät työpaikkoja tai työssäoppimispaikkoja tarjoavat työnantajat. Palveluun kirjautuneet työnhakijat ovat luoneet henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa ja vastaavasti työtä tai työpaikkoja tarjoavat työnantajat työnantajasivut.

Ksao

Työnantajana tavoitat kätevästi Kouvolan seudun ammattiopiston opiskelijat ja valmistuneet. Voit tarjota koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, etsiä projekteillesi osaajia, tarjota lomatuurauksia tai erilaisia muita työmahdollisuuksia.

Salpaus

Salpaus-Duuni-palvelun kautta tavoitat eri alojen opiskelijat Salpauksen eri kampuksilta. Voit tarjota koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, etsiä projekteillesi osaajia, tarjota lomatuurauksia tai muita työmahdollisuuksia.

Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk – tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille. Xamk aloitti toimintansa vuonna 2017, kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut fuusioituivat.

Lamk

Löydä osaaja helposti ja nopeasti. LAMK Duuni palvelu tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden ja väylän tavoittaa LAMKin opiskelijat tehokkaasti. Voit julkaista työmahdollisuuksia suoraan opiskelijoille ja palvelu huolehtii työpaikkojen markkinoinnista potentiaalisille opiskelijoille. Oppilaitosyhteistyön avulla voit turvata yrityksesi osaavan työvoiman saamisen.

Careeria

Careeriassa opiskelee vuosittain noin 12 000 nuorta ja aikuista. Toimipisteet sijaitsevat Porvoossa, Loviisassa, Askolassa, Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla. Careeriassa opiskelu on työelämälähtöistä, käytännönläheistä, yksilöllistä ja joustavaa.

Riveria

Riveria on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Järjestämme monialaista ammatillista koulutusta koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueella. Vuosittain meillä opiskelee yli 17.000 nuorta tai aikuista. Koulutustarjontaan kuuluu noin 50 ammattialaa. RiveriaRekry on uusi tapa tavoittaa Riverian opiskelijat ja vastavalmistuneet yhdestä paikasta. Palvelun tavoitteena on yhdistää osaajat ja työpaikat.

Gradia

Duuni Keski-Suomi yhdistää kolmen keskisuomalaisen koulutuksen järjestäjän opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla.

Kangasalan Lukio

Kangasalan lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti Kangasalan lukion opiskelijat ja kaksoistutkintolaiset. Voit tarjota opiskelijoille esimerkiksi opiskelun oheen sopivia työpaikkoja tai tutustumis-/harjoittelupaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.

Keuda

Keudassa opiskelee yhteensä noin 7000 nuorta ja aikuista. Keudan monipuolinen ja laaja opintotarjonta tarjoaa mahdollisuuden erilaisten opintopolkujen rakentamiseen ja ammattitaidon hankkimiseen tämän päivän alati muuttuvan työelämän tarpeisiin. Keudassa on mahdollista suorittaa yli 80 eri perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa tai osallistua täydennyskoulutukseen. Työelämän yhteistyöverkostomme ovat laajat ja teemme hyvin monitahoista yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Keuruun Lukio

 

Keuruun yläkoulun ja lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti oppilaat ja opiskelijat. Voit tarjota nuorille esimerkiksi yläkoulun TET-paikkoja tai lukion opiskelun oheen sopivia työpaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.

 

Redu

Lapin koulutuskeskus REDU toimii Suomen pohjoisimman maakunnan Lapin alueella seuraavilla paikkakunnilla; Kemijärvi, Kittilä, Kolari, Ranua, Rovaniemi ja Sodankylä. Koulutusta REDU tarjoaa monipuolisesti, ja kauttamme voit rekrytoida tietojenkäsittely ja tietoliikenne- alan, tekniikan alojen, kaupan ja hallinnon, maa- ja metsätalousalan, luonnontieteiden, terveys- ja hyvinvointialojen sekä palvelualojen opiskelijoita. Vuonna 2017 REDU:ssa oli 3520 opiskelijaa ammatillista perustutkintoa, sekä oppisopimusta suorittamassa. Tutkintoja suoritettiin yhteensä 1257 kappaletta. Lisäksi ammatillisessa aikuiskoulutuksessa suoritettiin 320 näyttötutkintoa.

Riihimäen Lukio

Riihimäen lukion Tiitus-palvelun kautta tavoitat monipuolisesti Riihimäen lukion opiskelijat. Voit tarjota lukion opiskelijoille esimerkiksi lukion TET-paikkoja tai opiskelun oheen sopivia työpaikkoja. Lisäksi voit haastaa lukio-opiskelijoita mukaan esimerkiksi projekteihin tai ilmoittaa kiinnostavasta tapahtumasta.

Omnia

Omnia on Suomen suurimpia koulutuksen järjestäjiä, joka tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia opiskelijoilleen. Ammatillisia perustutkintoja tai niihin valmentavia opintoja Omniassa opiskelee lähes 8000 opiskelijaa kuudessa eri toimipisteessä Espoossa ja Kirkkonummella. Koulutustarjonnassa valittavana on yli 20 ammatillista perustutkintoa, joiden lisäksi on ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Tarjoamme myös täydennyskoulutusta ja monipuolisia yrityspalveluita.

Suomen Diakoniaopisto

Meiltä valmistuu kodinhuoltajia, kokkeja, kosmetologeja, kosmetiikkaneuvojia, lastenohjaajia, lähihoitajia, nuoriso- ja yhteisöohjaajia, tarjoilijoita sekä toimitilahuoltajia. Kauneudenhoitoalan koulusta tarjoava SKY-Opisto tuli osaksi SDO:ta v.2018. Järjestämme myös valmentavaa koulutusta ja tarjoamme lisäkoulutusta työelämässä jo oleville ammattilaisille.

Mercuria

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos toimii Vantaalla, Martinlaaksossa ja kouluttaa liiketalouden moniosaajia, merkonomeja. Opiskelijoita on noin 900 ja jokaisen opinnoista osa suoritetaan työelämässä. Joustavien opintopolkujemme ansiosta työskentely opiskelun ohessa on myös mahdollista.

Hamk

HAMK Talents -palvelun kautta rekrytoit uutta osaamista tarjoamalla töitä, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöitä. Täältä tavoitat tehokkaasti ja kontaktoit suoraan korkeakouluopiskelijoitamme ja valmistuneita tarpeesi mukaan. Meidän ammattilaiset ovat: agrologeja, artenomeja, hortonomeja, insinöörejä, metsätalousinsinöörejä, rakennusmestareita, sairaanhoitajia, sosionomeja, terveydenhoitajia, tradenomeja ja ympäristösuunnittelijoita.

Valkeakosken ammattiopisto 

VAAOrekry yhdistää opiskelijat sekä työelämän uudella ja helpolla tavalla. Työnantajat voivat tarjota sähköisen palvelun kautta opiskelijoille tarkoitetut koulutus- ja oppisopimuspaikat, kesä- ja projektityöt sekä vakituiset työpaikat. Palvelun avulla työnantajat löytävät juuri omaan tarpeeseensa ja heille sopivan osaajan ja persoonan.

Winnova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. Kampuksemme toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 6000 ja henkilöstöä 510.