Me Tiituksella haluamme olla tukenasi koko matkasi opiskeluiden ensimmäisistä päivistä aina valmistumisen jälkeiseen aikaan asti. Siksi kokosimme alle tiiviin tietopaketin, miksi sinunkin kannattaa ladata Tiitus puhelimeesi. 

Jokaiselle opiskelijalle jotain – kesätöistä opiskelun oheisiin ja jälkeisiin työpaikkoihin

Tiituksen kautta löydät laajasti niin eri kesätyöpaikat, opiskeluun oheen soveltuvat kuin valmistumisen jälkeiset työpaikat! Sovelluksen äly etsii juuri sinulle parhaiten sopivat työpaikat työnhakijaprofiilisi perusteella ja antaa match-prosentin – sinun ei tarvitse muuta kuin swaipata vasemmalle tai oikealle!

Tee kerran valmiiksi ja täydennä opintojen edetessä

Tiituksen profiili on helppo tehdä ja se kulkee mukanasi sovelluksessa, jonka kautta sitä on helppo päivittää tarvittaessa. Pidä työnhakijaprofiilisi ajantasalla niin olet aina valmiina työnhakuun, kun sopiva paikka avautuu.

Vinkvink! Tiituksen profiilia voi myös hyödyntää muussa työnhaussa, sillä profiilista voi jakaa julkisen linkin kenelle tahansa työnantajalle – myös heille, jotka eivät vielä ole Tiituksessa.

Tuleva ammattilainen – työnantaja voi löytää sinut

Tiituksen profiilin avulla työnantajat voivat suorahakea sopivia osaajia, löytää sinut opiskelijoiden joukosta ja ottaa sinuun yhteyttä. Erotu siis profiilillasi ja tee siitä persoonallinen!

Voit käyttää Tiitusta, vaikka oppilaitoksesi ei käytä Tiitusta

Mikään ei estä työnhakuasi. Jos oppilaitoksessasi on käytössä Tiitus, voit tarkastella oppilaitoksellesi kohdistettuja ja juuri sinulle tarkoitettuja työpaikkoja. Jos oppilaitoksesi ei käytä Tiitusta, voit tarkastella kaikille avoimia työmahdollisuuksia yleisen Tiitus-toimialueen kautta.

Löydät Tiituksen sekä Androidille että iOS:lle puhelimesi sovelluskaupasta.