Millainen on hyvä myyjä?

Harva syntyy myyjäksi. Hyviä myyjän ominaisuuksia on kuitenkin mahdollisuus kuoria esiin meistä kaikista oikeanlaisella myynnin johtamisella. Tärkeintä hyvälle myyjälle on olla halukas kehittymään jatkuvasti ja oppimaan enemmän.

Myyntityö opettaa itsevarmuutta ja sosiaalisia taitoja, siksi se onkin loistava uravalinta. Myyntiä tapahtuu huomaamattamme päivittäin. Alasta riippumatta myymme oman mielipiteemme esimerkiksi päivittäisissä neuvottelutilanteissa työelämässä ja sen ulkopuolella. Siksi moni ponkaisee urallensa myyntityön kautta.

Nordic Sales Crew

Nordic Sales Crew & Tiitus

Nordic Sales Crewn ja Tiituksen yhteistyö on tehokasta, sillä molempien toiminnassa on samanlaisia peruspilareita. Nordic Sales Crew ja Tiitus, molemmat keskittyvät nuoriin sekä haluavat rikkoa oman toimialansa perinteitä, mielikuvia sekä tehdä asioita paremmin.  

Nordic Sales Crew haluaa antaa nuorille tuen kasvuun ja kehittymiseen sekä olla paras mahdollinen työnantaja. Nordic Sales Crew on kasvanut vuodessa neljästä perustajajäsenestä 70 hengen rautaiseksi door-to-door-, B2B-myynnin ja ständimyynnin myyntitoimistoksi. NSC haluaa käyttää uusia nykyaikaisia lähestymistapoja myynnin johtamiseen ja myyntitiimien rakennukseen.

Mobiliirekrytointipalvelu Tiitus on ollut apu myyntitiimien rakennuksessa ja Tiituksen kautta on löytynyt timanttisia tekijöitä helposti ja nopeasti. Nordic Sales Crew oli yksi Tiituksen ensimmäisistä kumppaneista ja se kuvaa hyvin tämän nuorekkaan myyntitoimiston toimintatapoja. Ketterät ja avoimet lähestymistavat näkyvät molempien yritysten päivittäisessä toiminnassa.

Toivomme, että yhteistyömme jatkuu pitkään ja saamme molemmat olla seuraamassa yritystemme sekä työntekijöiden kasvua!