SINUN PERSOONASI, SINUN MAHDOLLISUUTESI

Työnantajat eivät ole kiinnostuneita vain siitä, mitä osaat ja mitä olet opiskellut. Osaaminen ja kokemus ovat tietenkin tärkeitä, mutta työnantajat ovat kiinnostuneita myös siitä, millainen sinä olet. Tiituksessa sinulla on mahdollisuus tuoda myös omaa persoonaasi rohkeasti esille. Voit lisätä kuvia työhakemukseesi suoraan sosiaalisesta mediasta sekä tehdä itsestäsi videon suoraan puhelimellasi.

Lataa sovellus käyttöön

logol

MISSÄ IKINÄ OLETKIN

Mobiilityönhaku mahdollistaa sen, että voit hakea töitä jatkossa kätevästi siellä missä oletkin. Työnhaku on jatkossa paljon helpompaa ja nopeampaa.

PARAS MATCH

Mobiilisovellus suosittelee sinulle parhaiten sopivia työpaikkoja oman osaamisesi perusteella. Kun teet profiilistasi hyvän, myös työnantajat voivat lähestyä sinua ja ehdottaa avoimia työtehtäviä.

YHDELLÄ PROFIILILLA

Voit hakea kaikkiin työpaikkoihin samalla profiililla. Tehosta hakemustasi tuomalla persoonasi rohkeasti esiin videolla, sekä sosiaalisen median sisällöllä.

v

SEURAA JA CHATTAA

Voit seurata sovelluksessa omaa työhakemustasi reaaliaikaisesti, sekä chattailla työnantajien kanssa. Tämä on tapasi yksilöidä työhakemuksesi kyseistä työpaikkaa varten.

Lue mitä mieltä palvelun käyttäjät ovat?

Valtteri

Valtteri

Tiitus auttoi minua työnhaussa valtavasti! CV:n päivittäminen ja lukuisien työhakemusten lähettäminen tuloksetta oli puuduttavaa, onneksi löysin Tiituksen! Potentiaalisia työpaikkoja tulee ruudulle yksi toisensa jälkeen ja hakeminen oli parin painalluksen päässä! Jäin...

Aleksi

Aleksi

Olin viime keväänä juuri valmistumassa kauppatieteiden kandidaatiksi ja päätin lähteä hakemaan uusia haasteita töiden osalta. Samoihin aikoihin Kauppalehti julkaisi artikkelin digitaalisesta työnhakusovelluksesta, Tiituksesta, ja päätin ottaa sen kokeiluun. Toisin...

Eetu

Mielestäni sovellus oli erittäin helppokäyttöinen, profiilin teko oli nopeaa. Nykyiseen työpaikkaani haettuani heiltä tuli viesti sovelluksessa ja sovimme normaalisti työhaastattelusta ja sen jälkeen homma olikin sitä normaalia työhaastattelua, eli palvelu oli...

logol