Miten aloitan Tiituksen käytön opiskelijana?

Voit ladata Tiitus-sovelluksen omalla mobiililaitteellasi alla olevien linkkien kautta tai syöttämällä sovelluskaupan hakusanaksi Tiitus. Tiitus-sovellus löytyy Android- ja IOS-laitteille.

IOS versio:
App Store

Android versio:
Google Play

Voit käyttää Tiitusta myös tietokoneella. Nettihaku toimii siten, että voit selata työpaikkatorin avoimia työpaikkailmoituksia ja hakea työpaikkoihin myös selaimen kautta painamalla ”Hae työpaikkaa” painiketta. Painikkeen jälkeen ohjaudut sivustolle, jossa sinulta kysytään haluatko luoda uuden Tiitus profiilin vai käytää aikaisempaa profiiliasi. Voit siis syöttää tähän aikaisemman Tiitus-profiilisi tiedot, vaikka olisitkin aikaisemmin käyttänyt vain palvelua mobiilisovelluksen kautta.

Jos et ole aikaisemmin luonut Tiitus-profiilia, niin voit luoda sen nyt. Tiitus-profiili on uudenlainen tapa tuoda oma osaamisesi, persoonasi ja aikaisempi kokemuksesi esille. Voit verrata sitä perinteiseen ansioluetteloon ja hakemuskirjeeseen.

Huomioithan, että pääset muokkaamaan profiiliasi laajemmin mobiilisovelluksen kautta. Voit siis hakea töitä myös selaimella, mutta mobiililaitteella pääset lisäämään aikajanallesi sisältöä myös suoraan sosiaalisesta mediasta. Saat sovellukseen kaikki ilmoitukset ja voit seurata hakemuksen etenemistä, vaikka olisitkin lähettänyt hakemuksen selaimen kautta. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää mobiilisovellusta, niin saat kaikki viestit ja tiedot ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.