Voit kohdistaa työpaikkailmoituksen suoraan Tiitusta käyttävän oppilaitoksen opiskelijoille. Kohdistaminen tapahtuu toimialueiden avulla.

Toimialueet valitaan alustavasti yritysprofiilia luodessa, mutta toimialueisiin voi helposti palata myös myöhemmin Yritys-osion alta valitsemalla ”Toimialue”.

Toimialueet jakautuvat saatavilla oleviin ja käytössä oleviin toimialueisiin. Voit lähettää liittymispyynnön saatavilla oleviin toimialueisiin eli oppilaitoksiin.

Kun liittymispyyntö on lähetetty, listautuu toimialue Saatavilla olevat toimialueet -listaukseen. Kun oppilaitos on hyväksynyt liittymispyynnön, muuttuu toimialueen vieressä oleva punainen rasti vihreäksi rastiksi.

Jos oppilaitos on kutsunut sinut ja yrityksesi palvelun käyttäjäksi, toimialue on automaattisesti käytössäsi, eikä uutta lupaa tarvitse pyytää.

Toimialueet työpaikkailmoitusta julkaistaessa

Työpaikkailmoitusta tehdessä ilmoituksen näkyvyys oppilaitoksille valitaan heti ensimmäisissä vaiheissa. Ilmoituksen voi julkaista yhteen tai useampaan toimialueeseen. Toimialueasetuksia voi muokata jälkikäteen, mutta toimialuenäkyvyydet on helpointa tehdä ensimmäisellä kerralla oikein.

Onko yrityksesi toimialueissa vielä korjaamista tai haluatko lähettää oppilaitokselle liittymispyynnön toimialueeseen?