Yritysprofiili Tiitukseen luodaan joko oppilaitoksen tai yrityksen toimesta. Oppilaitoskäyttäjä voi aloittaa yritysprofiilin luomisen kumppaniyrityksen puolesta yrityksen luvalla. Sekä oppilaitos että yritys voivat muokata yrityksen tietoja myöhemmin. Yritysprofiilin alta voit luoda lisää tunnuksia yrityksen muille rekrytoijille.

Jos oppilaitos ei ole täyttänyt kumppaniyrityksen perustietoja, alkaa palvelun käyttö yritysprofiilin luomisesta “Luo uusi yritys” valinnasta. Täytä yrityksesi perustiedot, kuten yrityksen nimi, Y-tunnus ja osoitetiedot. Kaikki tiedot näkyvät opiskelijoille paitsi tilin perustietoihin kuuluva sähköpostiosoite.

Tilaus-kohdassa valitset toimialueet, joihin haluat liittyä. Voit lähettää pyynnön liittyä oppilaitoksen toimialueeseen valitsemalla oppilaitoksen ja lähettämällä liittymispyynnön. Näet näkymässä listattuna käytössä olevat toimialueet ja saatavilla olevat toimialueet. Jos oppilaitos on kutsunut yrityksesi palveluun, olet jo valmiiksi liitettynä oppilaitoksen toimialueeseen.

Voit brändätä yrityksesi otsakekuvalla, logolla ja värillä. Lisäksi voi lisätä YouTube-videolinkin ja kotisivun. Otsakekuvan sopiva koko on 1400px leveä ja 600px korkea tai samalla suhteella oleva kuva. Palvelussa näytettävä logo on kuvasuhteelta neliön muotoinen. Tietoja voi muokata myöhemmin. Kaikki tällä välilehdellä  lisäämäsi tiedot näkyvät työnhakijoille. Kerro myös lyhyt esittely tekstikenttään siitä, mitä yrityksesi tekee.

Viimeisessä vaiheessa näet yritysprofiilisi tiedot kokonaisuudessaan. Valitsemalla “Valmis” viimeistelet profiilin luomisen. Yrityksesi profiili tulee näkyviin sovelluksen Työnantajat-listauksessa.

Perustietojen jälkeen voit muokata yrityksesi toimipaikkatietoja. Luomalla toimipaikan nopeutat myöhemmin ilmoituksen luomista. Näiden tietojen lisääminen ei ole pakollista ja pääset lisäämään sekä muuttamaan tietoja myöhemmin.

Tilauksen tiedot -kohdassa näet oppilaitoslisenssin, joka yritykselläsi on käytössä.

Voit lisätä yrityksellesi useamman toimipaikan Toimipaikat-lehdellä ”Lisää toimipaikka”-painikkeesta.