Luo palveluun työpaikkailmoitus ja määritä minkälaisia osaajia etsit. Työnhakijat näkevät luomasi ilmoituksen omalla mobiililaitteellaan tai verkossa.

Valikon Työpaikat-kohdasta pääset luomaan uutta työpaikkailmoitusta valitsemalla “Uusi työpaikka”.

Perustiedot

Lisää työtehtävän nimi, määritä kuka on ilmoittaja (työnantaja) ja lisää tarkemmat tiedot työtehtävästä.

Perustiedoissa sinun tulee valita julkaistaanko työpaikka Tiitukseen vai käytetäänkö ilmoituksessa ulkoista linkkiä. Jos ilmoitus julkaistaan Tiitukseen, voivat opiskelijat hakea ilmoituksen työpaikkaa Tiitus-järjestelmän kautta. Tiitus-järjestelmän kautta voit hoitaa koko opiskelijan rekrytointiprosessin Tiituksessa. Opiskelijoille tämä on helppoa, sillä he voivat tällöin hakea työpaikkaa omalla Tiitus-profiililla mobiilisovelluksen kautta tai verkossa. Rekrytointiprosessin viestintä tapahtuu myös helposti Tiitus-järjestelmän kautta. Jos valitset työpaikan julkaistavaksi ulkoista linkkiä käyttäen, lisäät työpaikkailmoitukseen linkin esimerkiksi yrityksesi omaan rekrytointijärjestelmään.

Sijainti ja toimialue

Tarkista, minne toimialueelle julkaiset työpaikkailmoituksen. Työpaikkailmoituksen voi julkaista usealle toimialueelle eli usealle oppilaitokselle saman aikaisesti. Määritä työn sijainti kartassa. Kirjoita kartan tekstikenttään osoite tai kaupunki ja klikkaa hiirellä tyhjää aluetta, niin sijainti aktivoituu käyttöön.

Taidot ja osaaminen

Seuraavalla sivulla pääset lisäämään taitoja ja osaamisia, joita hakijalta odotat. Voit valitat taitoja usean eri toimialan alta. Voit lisätä myös avainsanoja, jotka kuvaavat työtä ja voivat näin parantaa matchia. Taitojen avulla matchaamme työpaikkoja hakijoiden profiilien kanssa. Lisää lopuksi vaaditut kortit ja kielitaito sivun alalaidasta. Siirry eteenpäin painamalla “Tallenna ja jatka”.

Jokaisen taidon kohdalla määritellään hakijalta toivottu osaamisen taso valinnoista alkeet, perustaidot, kokenut ja huippuosaaja.

Muut tiedot

Muut tiedot välilehdeltä voit lisätä vielä otsakekuvan ja lyhyen kuvauksen työpaikasta. Suosittelemme lisäämään otsakekuvan, joka vaikuttaa positiivisesti hakijan mielikuvaan. Hyvä kuvan koko on 1400px leveä ja 600px korkea tai samalla suhteella oleva kuva. Esittelyyn lisätyt linkit, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet näkyvät työnhakijoille linkkeinä. Siirry eteenpäin painamalla “Tallenna ja jatka”.

Valmista tuli!

Kun julkaiset työpaikkailmoituksen, sitä voi muokata myöhemmin. Toivoisimme kuitenkin, että ilmoitus ei muuttuisi kesken hakuprosessin ja aiheuttaisi sen vuoksi hämmennystä. Voit julkaista ilmoituksen “Julkaise ilmoitus” valinnan kautta tai tallentaa ilmoituksen keskeneräisenä.