Kaikki työpaikat

“Kaikki työpaikat” välilehdellä näkyvät työpaikkailmoituskohtaisesti työpaikkaan tulleet hakemukset, julkaisupäivämäärä ja haun päättymispäivämäärä. Voit katsoa työpaikan perustietoja tai kopioida työpaikan.

Hakijoiden selailu

Tutustu hakijoihin ja katso miten he vastaavat asetettuja toiveita ja vaatimuksia profiilipankin kautta. Anna älyn järjestää automaattisesti hakijat parhaaseen järjestykseen. Tutustu hakijoihin, jotka ovat kiinnostuneita työpaikoista. Katso heidän esittelyvideonsa tai vilkaise kuvaportfolioita.

Hakemusten tarkastelu

Työpaikat-osiossa näet listauksen työpaikkailmoituksistanne. Painamalla “Katso” valitusta työpaikasta, saat saapuneet hakemukset esille hakijalistauksena. Hakijalistasta voit suodattaa hakijoita suodattimien avulla ja avata heidän profiilinsa painamalla “Avaa profiili”. Painike näkyy punaisena, kunnes hakemusta on katsottu. Hakijat saavat näistä vaiheista tiedon. Hakijalle näkyy tieto “Käsittelyssä”, kun rekrytointi on alkuvaiheessa ja “Profiili katsottu”, kun profiilia on järjestelmässä katsottu.

Hakemusten käsittely

Voit lisätä sisäisiä merkintöjä työnhakijasta. Määrittämällä työnhakijalle statuksen helpotat työtäsi. Statuksen määrittäminen tai merkinnät eivät näy hakijalle. Valittavissa olevia statuksia ovat aktiivinen, passiivinen, valittu, varalla, ei valittu ja valittu haastatteluun. Statuksien avulla pystyt personoimaan hakijoille lähtevät viestit päättäessäsi rekrytointiprosessin.

Työnhaun päättäminen ja viimeistely

Viimeistelemällä työnhaun, voit lähettää jokaiselle työnhakijalle viestin määritetyn statuksen perusteella. Kun viimeistelet työnhaun hakija näkee työnhaun päättyneeksi.