Miten opiskelijat käyttävät palvelua?

Opiskelijat voivat tehdä itselleen Tiitus-profiilin ja kirjautua sillä oppilaitoksen toimialueeseen. Opiskelijat voivat käyttää palvelua verkossa tai mobiilisovelluksen kautta.

Jos opiskelija käyttää mobiilisovellusta, hän lataa sovelluskaupasta ilmaisen Tiitus-sovelluksen. Sovelluksen lataamisen jälkeen hän valitsee toimialueeksi oppilaitoksen käyttöympäristön. Oppilaitos voi halutessaan tehdä palvelusta täysin avoimen tai suojata sen oppilaitoskoodilla. Avoimessa palvelussa ketä tahansa voi nähdä palveluun lisätyt työpaikkailmoitukset. Suojatussa käyttöympäristössä työpaikat voi nähdä opiskelijana vasta oppilaitokselta saatavan oppilaitoskoodin lisäämisen jälkeen.

Opiskelija voi käyttää palvelua myös verkossa, joka toimii oppilaitoksen valitsemassa www-osoitteessa. Tiitus Students -palvelu on brändätty oppilaitoksen graafisen ulkoasun mukaisesti. Palveluun kirjaudutaan Tiitus-profiililla. Tiitus-profiilia voi käyttää sekä sovelluksessa että verkossa.

Kuvalliset ohjeet auttavat profiilin luonnissa. Lataa tästä ohjeet opiskelijoille!

Miten yritykset käyttävät palvelua?

Työnantaja voi päästä ilmoittamaan työ- ja harjoittelupaikkoja oppilaitoksen Tiitus Students -palveluun oppilaitoksen kutsusta tai rekisteröitymällä suoraan palveluun.

Yritys voidaan kutsua palveluun oppilaitoksen käyttäjän toimesta. Käyttäjä lähettää yritykselle linkin, jonka avulla hän saa pääsyn kyseiseen toimialueeseen. Oppilaitos voi esitäyttää yrityksen tietoja järjestelmään ennen kutsun lähettämistä tai kutsua yrityksen luomaan yritysprofiilin järjestelmään.

Jos yritys rekisteröityy Tiitukseen ilman oppilaitoksen kutsua, yrityksen täytyy pyytää lupaa liittyä oppilaitoksen kumppaniyritykseksi. Oppilaitoksen hyväksynnän jälkeen yritys voi julkaista työpaikkoja ilmaiseksi toimialueen käyttäjille eli opiskelijoille.

Vaikka oppilaitos luo tai kutsuu yrityksiä palveluun, ei se voi poistaa yrityksen tietoja. Oppilaitos voi kuitenkin päättää yhteistyön poistamalla yritykseltä lisenssin, jolloin yritys joutuu hankkimaan Tiitus-lisenssin työpaikkojen julkaisua varten.

Miten oppilaitos käyttää palvelua?

Lataa tästä kattava Tiitus Students -opas oppilaitoksesi henkilökunnalle.

Mikä on työpaikkatori? Mitä eroa on käyttäjällä ja pääkäyttäjällä? Lataa tästä opas Tiituksen termistöön.