Tiitus-profiilin tekeminen on helppoa ja nopeaa

Jos sinulla ei ole vielä aikaisemmin tehtyä Tiitus-profiilia, voit luoda uuden profiilin nopeasti, kätevästi ja ilmaiseksi. Profiilin ensimmäisessä vaiheessa pääset valitsemaan haluatko hyödyntää omaa Facebook-profiiliasi, vai aloittaa profiilin tekemisen manuaalisesti itse. Profiilin tekeminen manuaalisesti ei kestä yhtään kauempaa, vaan Facebook tuo vain automaattisesti profiilikuvasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, mikäli olet syöttänyt ne tilillesi. Jos haluat hyödyntää Facebook-profiiliasi, niin Facebookin pitää olla asennettuna puhelimeesi ja sinun tulee olla kirjautunut sisään palveluun.

Profiilin teon ensimmäisessä vaiheessa syötät pelkästään perustietoja ja valitset profiilikuvan ja työskentelyn alueen. Pääset myöhemmin muokkaamaan näitä tietoja mobiilisovelluksen perustiedot-valikon kautta. Voit aloittaa työstämään profiiliasi tarkemmin, kun olet syöttänyt perustiedot kirjautumista varten ja vahvistanut sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin.

Miten syötän oppilaitostunnuksen?

Syöttämällä Tiituksen mobiilisovellukseen oppilaitostunnuksen pääset näkemään myös oppilaitoksen sisäiset ja muilta käyttäjiltä piilotetut työpaikat. Saat oppilaitoksen oppilaitoskoodin koulultasi, mikäli oma oppilaitoksesi käyttää Tiitus Studentsia. Voit syöttää oppilaitostunnuksen myös nettihakua käyttäessä.

Oppilaitostunnus lisätään omassa profiilissa valitsemalla alavalikosta opiskelijatiedot. Syöttämällä oppilaitoskoodin pääset valitsemaan oman ryhmäsi ja suorittamasi tutkinnon. Huomioithan, että kyseinen ryhmän valinta ei vaikuta työnhakuusi, vaan on tiedoksi oppilaitoksen analytiikkaa ja seurantaa varten. Kaikki muut työnhakuun vaikuttavat tiedot, kuten oman osaamisesi ja koulutuksesi, pääset syöttämään profiilin teon muissa vaiheissa.

1. Näin luot Tiitus-profiilin

2. Näin täydennät Tiitus-profiilia

Kuvalliset ohjeet

Kuvallisen ohjeen avulla onnistut profiilin luonnissa!