Tiituksen mobiilityönhaun julkaisusta on kulunut nyt tasan neljä kuukautta. Siinä ajassa yli 5000 nuorta ovat luoneet palveluun oman työnhakuprofiilin ja lähes 200 työntekijää on jo työllistynyt palvelun kautta. Paljastamme tässä blogissa hieman mitä uudistuksia tulevat kuukaudet pitävät sisällään.

Tahtotilamme on kasvaa merkittävästi Suomessa seuraavan vuoden aikana. Tulevan syksyn aikana Tiituksen toiminta-aluetta tullaan laajentamaan Turun, Tampereen ja Helsingin lisäksi kolmeen muuhun kaupunkiin.

Ensimmäinen merkittävä uudistus rakentuu oppilaitoksien ympärille. Tiitus julkaisee syksyllä uuden kouluille ja oppilaitoksille suunnatun Students version, jonka tarkoituksen on tehostaa opiskelijoiden ja työelämän kohtaamista. Students versiossa erilaiset harjoittelu- ja lopputyöpaikat voidaan kohdistaa tehokkaasti eri oppilaitoksen opiskelijoille. Oppilaitos pystyy tunnistamaan osaajaprofiilien perusteella opiskelijoiden osaamisia ja seuraamaan analytiikan avulla työelämäyhteyksien kehitystä. Ensimmäiset pilottijaksot alkavat useissa oppilaitoksissa syksyn 2017 aikana.

Toinen merkittävä uudistus on palvelun tekoäly, joka kehittyy syksyn aikana täysin uudelle tasolle. Tekoälymme oppii jatkuvasti hakijoiden käyttäytymistä ja viisastuu jokaisesta hakuprosessista. Älyn avulla pystymme tunnistamaan erilaisia työnhaun trendejä ja kohdistamaan avoimia työpaikkoja tehostetummin oikealle kohderyhmälle. Semanttinen tekoäly puolestaan oppii yhdistämään hakijoita ja avoimia työpaikkoja paremmin keskenään. Äly tunnistaa keskenään geneerisiä yhteen kuuluvia joukkoja ja osaa muodostaa matcheja vaikka avainsanat ja termit olisivat keskenään erilaisia.

Kolmas uudistus liittyy rekrytoijan työkaluihin. Jatkossa rekrytoija pystyy seuraamaan ja työstämään rekrytointiprosesseja myös omalla mobiililaitteellaan. Rekrytoijan mobiili mahdollistaa parempaa viestintää ja yhteydenpitoa hakijoiden välillä. Työnantajat pystyvät myös markkinoimaan avoimia työpaikkojaan tehokkaasti omissa verkostoissaan ja sosiaalisessa mediassa. Tiituksen Cv-Kanta tulee mahdollistamaan myös headhuntereille mahdollisuuden tutustua kiinnostaviin Tiitus profiileihin anonyymisti. Tekoäly ja erilaiset suodatusvaihtoehdot löytävät parhaat vaihtoehdot silmän räpäyksessä.

Tämän tiedon saattelemana haluamme toivottaa teille rentoa ja lämmintä kesää!