Tiitus-profiili helpottaa työnhakua ja auttaa sinua tekemään työhakemuksestasi näyttävän helposti ja nopeasti. Voit hyödyntää kerran tekemääsi profiilia useassa eri työnhaussa.

Tiituksen profiili ei ole vain listaus mustavalkoista osaamista ja kokemusta, vaan mahdollisuutesi tuoda oma persoonasi rohkeasti esille. Arvioit omat vahvuutesi ja osaamisesi, sekä tuot asenteesi videon avulla esille. Voit valita ja lisätä myös haluamasi kuvia, sekä tähtihetkiä suoraan sosiaalisesta mediasta, ja näin kertoa mistä asioista pidät.

Alla viisi vinkkiä hyvän profiilin tekemiseen:

1) Lisää kuva
Lisää omaksi profiilikuvaksi asiallinen ja edustava kuva itsestäsi. Kuvan lisääminen ei ole koskaan pakollista, mutta se antaa työnantajalle avoimen ja hyvän kuvan itsestäsi.

2) Kuvaa esittelyvideo
Voit kuvata Tiituksen profiilin 30 sekuntia pitkän esittelyvideon. Video on hyvä mahdollisuutesi erottua muista hakijoista. Saat tuotua videolla hyvin esille oman persoonasi ja luonteesi. Voit esimerkiksi kertoa omat vahvuutesi ja kuvailla minkälainen työntekijä olet.

3) Tuo kuvia portfolioon
Kuvilla on ihmeellinen merkitys ja ne herättävät profiilisi eloon. Monesti työhakemuksen teksti on hyvin tekninen, mutta kuvien avulla voit tuoda esille vahvemmin omaa persoonaasi. Lisää aikajanalle esimerkiksi kuvia harrastuksistasi tai tavallisista päivistäsi.

4) Kerro kuka olet
Kirjoita itsestäsi Persoona-kohdassa tiivis esittely, jossa tuot esille kuka olet, mitä teet ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Älä unohda lyhyttä esittelytekstiä profiilin perustiedoissa. Se näkyy profiilissasi ensimmäisenä, joten tee siitä persoonallinen ja kuvaava.

5) Lisää merkintöjä aikajanallesi
Lisää aikajanalle tietoa koulutuksestasi ja aikaisemmista työpaikoistasi mahdollisimman laajasti. Silloin työnantaja saa selkeän kuvan siitä, mitä olet tehnyt. ”Muu” kohdassa voit tuoda esille vaikka projekteja tai kursseja, joita olet suorittanut.