Miksi kannattaa hakea ja mennä kesätöihin?

Kesäisin olisi varmasti monen mielestä kaikkea mielekkäämpää tekemistä kuin kesätyöt. Vanhemmat painostavat töihin, mutta haluaisit tehdä jotain muuta kuten hengailla rannalla tai jotain muuta kivaa. Miksi sitten kannattaisi mennä töihin tai mitä kaikkea siitä voi saada irti?

Viisi hyvää syytä hakea kesätöitä

1) Saat erittäin arvokasta kokemusta ja saatat löytää ammatin, joka sinua kiinnostaa tai vastaavasti huomaat mikä ei olekaan se sinun juttusi.

2) Pääset luomaan verkostoja ja tutustumaan mahtaviin ihmisiin.

3) Saat aivan varmasti sellaisia kokemuksia ja muistoja, joita et tule unohtamaan.

4) Kesätyöpaikasta voi löytyä sinulle töitä myös jatkossa.

5) Saat koko kesäksi tekemistä eikä varmasti tule tylsää.

Kesä tuskin tulee menemään pilalle, vaikka olet töissä koko kesän. Pidä muutama viikko lomaa ennen kouluun paluuta ja näin saat rentouduttua ennen kuin pitää mennä takaisin koulun penkille istumaan. Viikonloppuisin ja pitkinä kesäiltoina on aikaa tehdä kaikkea mukavaa ja sen ajan kun muut nukkuvat niin olet jo ansainnut paljon euroja esimerkiksi lomakassaa, ajokortin tai juhlimista varten – mihin ikinä haluatkaan omat rahasi laittaa.

Jos kaikki kaverisi ovat töissä ja sinä olet vailla töitä, silloin kesästä voi tulla erittäin tylsä ja pitkäveteinen. Kannattaa siis ehdottomasti mennä kesätöihin ja lähteä hakemaan niitä arvokkaita oppeja, koppeja, kokemuksia ja muistoja. Kaikille, jotka haluavat kesätöitä, niitä varmasti löytyy! Usko omaan tekemiseen ja älä ole nirso. Se ensimmäinen tai toinenkaan kesätyö ei välttämättä ole kaikkein mielekkäimpiä töitä, mutta silti erittäin arvokasta kokemusta ja se kertoo tulevalle työnantajalle, että sinulla on asennetta!

Tsemppiä kesätyönhakuihin!

Tiituksen kautta löydät opiskelijoille suunnatut työpaikat. Lataa sovellus ja luo profiili työnhakua varten!