meidän tarina

Katso video

Tiituksen tarina

Me, Sami ja Niklas, tutustuimme Nordic Business Forumissa 2014, missä olimme vapaaehtoisina asiakaspalvelun esimiehinä opintojen ohessa. Meitä yhdisti intohimo yrittäjyyteen, ja pian lähdimme kokeilemaan siipiämme rakennusalan digitalisoinnissa. Puolen vuoden uurastuksen jälkeen tajusimme, ettemme tienneet toimialasta yhtikäs mitään. Yhtenä perjantai-iltana istuimme lannistuneina koulun kirjastossa ja totesimme olevamme umpikujassa. Pitäisikö meidän vaan alkaa etsiä töitä? Melkein yhteen ääneen totesimme, että varmasti ei. Työnhaku on niin kankeaa ja ärsyttävää, satojen lomakkeiden täyttämistä. Miksei sitä voisi tehdä niin kuin Tinderissä, parilla pyyhkäisyllä? Eikö semmoista sovellusta ole? No tehdään me se sitten!

Haluamme yksinkertaistaa työnhakua

Tiitus perustettiin, jotta työnhaku voisi olla helpompaa ja nopeampaa. Uskomme, että työnhakukokemusta parantamalla ja yksinkertaistamalla pystymme innostamaan nuoria työnhakijoita työnhakuun sekä uskomaan unelmiinsa. Haluamme muuttaa työnhaun ja rekrytoinnin mielikuvaa ja tavoitteenamme on saada kuukausien mittaisen rekrytointiprosessin tiivistettyä muutamaan tuntiin sekä olla mobiilirekrytoinnin ykkönen niin Suomessa kuin maailmalla.

Haluamme nähdä työnhaun nuoren silmin

Näin nuori ja työnantaja kohtaavat helpommin

Haluamme helpottaa nuoren ja työnantajan kohtaamista tuomalla heidät saman palvelun ääreen. Tiituksessa nuori voi löytää kaikki työpaikat vain muutamalla painalluksella. Sama pätee yrityksiin, nuoret ovat tehokkaasti löydettävissä nuorten työllistymiseen keskittyneen palvelun ympäriltä. Teemme tiivistä yhteistyötä useiden oppilaitoksien, järjestöjen ja nuorten toimijoiden kanssa.

Miksi keskitymme nuoriin työnhakijoihin?

Tiitus keskittyy erityisesti 18-30 vuotiaisiin nuoriin ja ensimmäisiin työsuhteisiin. Nuorten palkkaamisessa osaamista ja tietotaitoa enemmän painaa asenne, motivaatio, persoona ja potentiaali. Näitä ei kuitenkaan pystytä nykyisellä CV:llä tuomaan riittävän vahvasti esille. Haluamme tuoda alustan itsensä brändäämiselle, jossa nuori pystyy tuomaan omat vahvuutensa rohkeasti esille.