Tiitus lukioille

Lukiolainen ja työelämä

Tiituksen kehittämät sovellukset palvelevat erittäin hyvin myös lukioita. Lukiot voivat kerätä oman lukionsa sivulle paikallisia työnantajia, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan lukiolaisia tutustumisjaksolle. Lukiolainen voi tehdä palvelun kautta myös oman osaajaprofiilin eli digitaalisen CV:n ja tunnistaa palvelun avulla omia vahvuuksia ja taitoja. Lukiossa tehtyä profiilia voi hyödyntää esimerkiksi kesätyönhaussa. Palvelun kautta yritykset pystyvät julkaisemaan lukiolaisille myös erilaista projekteja ja kesätöitä.

Tiituksen lukiolaisten palvelu on rakennettu Tiitus Students -teknologian päälle.

Miten Tiitus toimii lukiossa?

Profiilit

Lukiolaiset harjoittelevat sähköisen työhakemuksen tekemistä tunnistamalla ja täydentämällä osaamistaan Tiitus-profiiliin. Työnantajat voivat etsiä opiskelijoita anonyymisti osaamisen ja taitojen perusteella. 

Työnantajat

Lukiolaiset voivat tutustua alueen työnantajiin ja yrityksiin, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa tehdä yhteistyötä lukion ja lukiolaisten kanssa. Opiskelijat voivat tutustua yrityksiin ja heidän tarjontaansa.

w

Työpaikat

Opiskelijat voivat tutustua työnantajien julkaisemiin työpaikkoihin. Opiskelija voi löytää palvelusta esimerkiksi lukiolaisille suunnattuja työelämään tutustumispaikkoja ja kesätyöpaikkoja.

Kiinnostuitko?

Etsimme pilottikumppaneita eri puolelta Suomea. Ota yhteyttä, niin kerromme pilotista lisää. 

7 + 3 =

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn. Lue lisää tietosuojatiedotteesta