Tarvitsetko lisänäkyvyyttä ilmoituksellesi?

Tarvitsetko ilmoituksellesi lisää näkyvyyttä ja tehokkuutta Tiituksen verkostoissa. Ei hätää, me autamme. Tartu Tiituksen mahtaviin lisänäkyvyypaketteihin ja huolehdimme siitä ettei ilmoitukseksi jää keneltäkään huomaamatta.

Ota rohkeasti yhteyttä markkinointitiimiimme, niin suunnittelemme teille ainutlaatuisen markinointipaketin näkyvyyden lisäämiseksi.

Työpaikat mobiilissa

Vaihtoehto 1
Nosta ilmoitukseksi Tiituksen uutiskirjeeseen

Hanki näkyvyyttä Tiituksen innostavissa kuukausikirjeissä. Lähetämme kaikille Tiituksen uutiskirjeen tilaajille sähköpostimainontaa. Sähköpostimainonta on kätevä tapa näkyä opiskelijoille, työnantajille tai koulutusalan ammattilaisille. Liitämme mainoksen avoimesta työpaikasta seuraavaan uutiskirjeeseen.

1000€ + Alv 24%

 

Vaihtoehto 2
Sosiaalisen median mainos

Säväytä brändilläsi Tiituksen some-kanavissa. Suunnittelemme ja kohdistamme mainoksia sosiaaliseen mediaan. Markkinoimme julkaisua maksullisesti ja jaamme sen verkostojemme kautta tehokkaasti kohderyhmälle.

1000€ + Alv 24%

 

Vaihtoehto 3
Notifikaatio oikealle kohderyhmälle

Tarvitsetko julkaistuun työpaikkaan nopeasti hakemuksia. Voimme lähettää tästä ilmoituksen, eli notifikaation kaikille profiileille, jonka match-prosentti ylittää 60% rajan. Notifikaatio voidaan rajata myös esimerkiksi paikkakunnan tai muun rajaustekijän mukaisesti.

1000€ + Alv 24%

 

Vaihtoehto 4
Mainos työpaikasta Tiituksen opiskelijasivulle

Haluatko ilmoitukselle lisää näkyvyyttä ja huomiota. Nostamme ilmoituksen Tiituksen opiskelijasivuille jokaisen opiskelijan nähtäville.

1000€ + Alv 24%

 

Vaihtoehto 5
Artikkeli työpaikasta ja sen mahdollisuuksista

Haluatko vahvistaa yrityksesi brändiä erityisesti opiskelijoiden keskuudessa? Markkinoinnin asiantuntijamme tekevät yrityksestä tai yksittäisestä uratarinasta haastattelun ja ammattimaisen artikkelin, jota voimme yhdessä jakaa esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa.

5000€ + Alv 24%