Liitot ja järjestöt

Parempia palveluita jäsenille

Kehitämme järjestöille ja liitoille erilaisia järjestelmiä työllistymisen ympärille. Palvelumme perustana ovat räätälöidyt ura- ja työnhakusivustot, jossa työnhakijat ja työnantajat kohtaavat. Usein palveluiden pohjalla on työnhakijan osaajaprofiili ja matchmaking idea, joka yhdistää sopivat tahot keskenään.

Liitoille ja järjestöille tarjottavissa ratkaisuissa keskiössä ovat jäsenien palvelut. Pyrimme rakentamaan jäsenille parempia kanavia työnhakuun, koulutusten löytämiseen ja oman osaamisen tunnistamiseen. Liiton tai järjestön henkilökunta voi olla mahdollistamassa ja matchaamassa työntekijöitä ja avoimia työpaikkoja keskenään.

Älypuhelimet ovat meillä mukana kaikkialla, ja palveluihin on tärkeä päästä kiinni ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmistokehityksemme lähtökohtana ovat mobiiliystävälliset palvelut, pelillisyys, helppous ja yksinkertaisuus. Kehitämme mobiilisovelluksia natiivikielillä sekä hybridi-sovelluksina. Suunnittelemme ja rakennamme asiakkaillemme myös räätälöityjä järjestelmiä ja ratkaisuja.

Löydä työ ja kehitä osaamista 

l

Kokoa työpaikat

Järjestönä tai liittona voitte koota eri lähteistä kaikki tärkeimmät työpaikat jäsenten nähtäville. Yritykset voivat julkaista työpaikkoja myös suoraan jäsenille.

U

Tutustu profiileihin

Palvellaksenne jäseniä paremmin, voitte etsiä osaajaprofiileista osuvinta osaajaa. Voit tarkastella osaajia ja tutustua heidän taitoihinsa ja kokemuksiinsa.

Koulutukset

Palveluun on myös mahdollista lisätä koulutuksia. Jäsen voi löytää itselleen tärkeitä koulutuksia ja näin kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti.

Tiitus yhdistää profiilit oikeisiin työpaikkohin

Tiitus profiili on uudenlainen ansioluettelo, jota voi hyödyntää useassa eri työnhaussa. Profiili on helppo ja nopea tapa tuoda osaaminen ja persoona esille. Profiilin voi tehdä joko tietokoneella tai puhelimella, ja sitä voi hyödyntää useassa eri työnhaussa.

Profiilista on hyvä tehdä mahdollisimman paljon omannäköinen, jotta työnantajat saavat osaajasta parhaan kuvan. Työnhakija voi lisätä profiiliin kuvia galleriastasi tai sosiaalisesta mediasta. Hän voi tuoda esille räiskyvää persoonaansa tai käytännön osaamista videon avulla. Tiitus ehdottaa työnhakijalle parhaiten sopivia työpaikkoja profiilin perusteella.

Myös työnantajat voivat löytää työnhakijan, mikäli profiili asetaan julkiseksi ja näkyväksi työnantajille. Tällöin kiinnostuneet työnantajat voivat ottaa tekijään yhteyttä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?