Osta ilmoitukselle lisää näkyvyyttä Tiitus lanteilla.

Jokainen Tiitus Pro tilaus kerryttää joka kuukaudessa 10 Tiitus lanttia. Tiitus lanteilla voit ostaa ilmoituksellesi lisää näkyvyyttä Tiituksen verkostoissa. Voit esimerkiksi nostaa ilmoituksen listojen kärkeen tai tehdä siitä mainoksen Tiituksen medioihin. Mikäli lantit ovat päässeet loppumaan voit ostaa myös lisää lantteja tai säästää niitä sesonkeihin.

Työpaikat mobiilissa

Nosta ilmoitus kärkeen

Voit tehostaa työpaikkailmoituksien näkyvyyttä Tiituksen työpaikkatorilla sekä mobiilissa. Nostamme julkaisemasi ilmoituksen toimialojen kärkipaikalle sekä mobiilissa, että verkkopalvelussa.


Mainosta ilmoitusta somessa

Lanteilla voit myös ostaa lisänäkyvyyttä palvelumme ulkopuolelta somekanavista. Kun täppäät ilmoitukseen myös somenäkyvyyden niin luomme siitä postauksen, joka näkyy sponsoroituna mainoksena tuhansille hakijoille.

Lähetä notifikaatio kohderyhmälle.

Halutessasi voimme lähettää automaattisesti PUSH-viestin hakijoille, joilla on ilmoitusta vastaavia tietoja profiilissa, kuten paikkakunta, taidot, toimiala.

Loppuivatko lantit kesken?


Tiitus Pro lisenssi kerryttää tilillesi joka kuukausi automaattisesti kymmenen lanttia. Voit käyttää lantit kerralla tai säästää niitä esimerkiksi tietylle sesonkijaksolle. Voit myös ostaa lisää lantteja.

Lantit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Erikseen ostettujen lanttien hinta on:

10 lanttia – 199€. (+ Alv 24%)


25 lanttia – 399€. (+ Alv 24%)


50 lanttia – 699€. (+ Alv 24%)

100 lanttia – 1290€. (+ Alv 24%)

Työpaikat mobiilissa