FAQ

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Tarvitseeko minun tehdä rekrytointi puhelimen pienellä näytöllä?
Ei tarvitse. Yrityksen rekrytoijana käytät palvelua verkkosovelluksemme kautta sujuvasti omalla tietokoneellasi,

Miten tämä toimii meidän nykyisen rekrytointi ohjelmiston kanssa?
Tiituksen yrityskäyttöliittymä toimii itsenäisenä rekrytointijärjestelmänä, mutta se voidaan integroida myös osaksi nykyistä rekrytointi ja hr järjestelmää.

Kuinka nopeasti saan Tiituksen käyttöön, mitä se minulta vaatii?
Voit rekisteröityä palveluun itse ja luoda yrityksellenne profiilin. Profiilin ja ensimmäisen työpaikkailmoituksen luominen on nopeaa ja helppoa.

Tehdäänkö työnhausta nyt naurettavan helppoa?
Työnhaku helpottuu varmasti, mutta niin sen täytyykin. Helppous ei kuitenkaan tarkoita sitä että nuoret menettää rohkeuden ja oma-aloitteisuuden. Se vaan muuttaa muotoaan ja nuorilla on jatkossa myös vastuu oman työnhakija kuvan synnyttämisestä.

Miksi palvelu on keskittynyt vain nuoriin?
Palvelussa ei ole ikärajaa, mutta se keskittyy erityisesti 18-30 vuotiaisiin nuoriin työnhakijoihin. Palvelu keskittyy työsuhteisiin ja monesti ensimmäiset viralliset työsuhteet alkavat 18-vuotiaana. On myös olemassa jokin ikä, kun mobiilityönhaku ei ole enää helppoa ja mielekästä.

Kenen toimijan alaisuudessa toimitte?
Tiitus on nuorten rakentama palvelu nuorille. Emme toimi kenenkään alaisuudessa ja omistuspohjamme kostuu nuorista yrittäjistä.

Miksi hakemusta ei personoida, samalla hakemuksella haetaan jokaiseen tehtävään?
Tiituksessa työnhakija tekee itselleen yhden työnhaun profiilin, jolla hakee kaikkiin palvelussa avoinna oleviin työtehtäviin. Työnhaku profiili vastaa sisällöltään normaalia Cv:tä. Työnhakija personoi hakemuksen kyseistä työnantajaa kohtaan chat keskustelussa, joka vastaa aikaisempaa saatekirjettä, mutta se täytetään vuorovaikutteisesti yhdessä rekrytoijan kanssa.

Miten palvelu eroaa muista markkinoilla olevista vaihtoehdoista?
Tiitus keskittyy etenkin mobiilityönhakuun ja sen kehittämiseen. Teemme kaiken nuoren työnhakijan silmin ja yritämme näin parantaa työnhakijan kokemaa työnhakukomeusta. Emme itse tee rekrytointeja, vaan tarjoamme kohtaamispaikan työnhakijan ja työnantajan välille. Haluamme mahdollistaa sen, että nuori työnhakija pystyy tuomaan oman persoonansa rohkeasti työhakemuksessa esille.

Miten opin käyttämään palvelua?
Toimitamme sinulle selkeät ohjeet kirjautumisen yhteydessä suoraan sähköpostiisi. Voit myös lähestyä meidän teknistä tukea, jossa opastamme sinua profiilin ja ilmoituksen tekemiseen.