Kunnat ja kaupungit

Kaupunki, jossa on työtä ja osaamista

Rakennamme kaupungeille erilaisia järjestelmiä työnhakijoiden ja työnantajien välille. Usein palveluiden pohjalla on työnhakijan osaajaprofiili ja matchmaking idea, joka yhdistää sopivat tahot keskenään. Älypuhelimet ovat meillä mukana kaikkialla ja palveluihin on tärkeä päästä kiinni ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmistokehityksemme lähtökohtana ovatkin mobiiliystävälliset palvelut, pelillisyys, helppous ja yksinkertaisuus. Kehitämme mobiilisovelluksia natiivikielillä sekä hybridi-sovelluksina.

Kehitämme jatkuvasti rekrytoinnin tekoälyä. Rekrytoinnin tekoälyn tarkoituksena on helpottaa rekrytoijan tekemää manuaalista työtä. Äly oppii tunnistamaan rekrytoijan käyttäytymistä ja löytää parhaita matchejä. Tiituksen järjestelmät ovat integroitavissa keskenään muiden järjestelmien kanssa. Integraatiot ovat helppo toteuttaa ja tieto saadaan siirtymään haluamastasi palvelusta toiseen.

Tutustu tuotoksiimme

Työkokeiluja ja ensimmäisiä työpaikkoja

Matkalla duuniin! on palvelu, jossa nuoret ja yritykset kohtaavat työkokeilun, oppisopimuksen, työpaikan ja uuden yrittäjyyden merkeissä. Nuoret voivat valmentajiensa avustuksella luoda palveluun omia työnhakuilmoituksia ja yritykset voivat ilmoittaa omista vapaista paikoistaan.

Palvelu on suunnattu lahtelaisille työttömille 17-29 -vuotiaille nuorille sekä kaikille yrityksille. Palvelun ylläpitäjinä toimivat Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja Lahden Yrittäjät ry.

Mahdollisuus saada töitä ja kehittää omaa osaamista

Turun seudun työvoimahautomot -hanke tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden saada töitä ja kehittää omaa osaamista viidellä eri alalla. Toiminnassa ovat mukana alueen työvoimapalvelut, yritykset sekä oppilaitokset. Tavoitteena on, että oppilaitokset pystyisivät entistä joustavammin ja nopeammin vastaamaan yritysten osaamistarpeisiin, alueen yritykset löytäisivät aiempaa paremmin osaavaa työvoimaa ja kasvualojen kohtaanto-ongelmaan löydettäisiin uusia ratkaisuja.

Työvoimahautomoiden ytimen muodostaa rekrytointisivusto, jonka välityksellä voi hakea työtä tai työntekijää sekä koulutusta omalta alalta.