KpeduJobi

Yksi ammatillisen koulutuksen tärkeimpiä tehtäviä on työelämän palveleminen. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu vastaa alueen yritysten ja työnantajien henkilöstön osaamisen kehittämistarpeisiin ja tarjoamme apua rekrytointitilanteisiin.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta.

Meiltä valmistuu osaajia hyvinvointialalle, it- ja media-alalle, liiketalouden alalle, rakennusalalle, teollisuus- ja logistiikka-alalle, ruoka- ja puhdistuspalvelualalle ja luonnonvara-alalle. Koulutusyhtymä on myös aktiivinen alueen ja sen elinkeinojen kehittäjä, joka toimii yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

KpeduJobin avulla pystyt tavoittamaan jopa 3500 tulevaisuuden osaajaa ja voit rekrytä juuri oikean henkilön teidän yrityksellenne työ-, oppi- taikka koulutussopimukseen.

 

OPISKELIJALLE

Kpedun opiskelija – tervetuloa käyttämään Kpedu Jobia. Kpedu Jobin avulla voit tutustua alueen työnantajiin ja löytää itsellesi työpaikan, koulutussopimuspaikan tai oppisopimuspaikan. Aloita Kpedu Jobin käyttö rekisteröitymällä palveluun ja lataamalla Tiitus-sovellus sovelluskaupasta. Muista valita oma koulutusorganisaatiosi (Kpedu Jobi) rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Ota yhteyttä

Keski-Pohjanmaan Koulutusyhtymä

Yhteystiedot:
joni.autio@kpedu.fi
0408073606

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi