Opiskelija, kevytyrittäjyys kannattaa

Kevytyrittäjyys on mahdollisuutesi kerätä työkokemusta opintojen ohella, ja tienata samalla rahaa. Kevytyrittäjyys on joustava tapa tehdä lisätienestiä, ja siksi se on erinomainen vaihtoehto opiskelijalle. Entä meneekö tuet? Kevytyrittäjäopiskelijaa koskee samat tulorajat kuin työsuhteessa olevia opiskelijoita.

Ei töitä. Ei kokemusta. Ei haittaa!

 

Moni opiskelija taistelee työkokemuksen puutteen kanssa työnhauissa. Mutta ei hätää. Kevytyrittäjyys on mahtava tapa kerätä työkokemusta omalta alalta. Kymmenet tuhannet suomalaiset toimivat kevytyrittäjinä. Vaikeaa se ei ole. Kokeile vaikka!

 

Rekisteröidy ilmaiseksi

Kevytyrittäjä maksaa palvelun käytöstä ainoastaan kun asiakas maksaa kevytyrittäjälle laskuttamastaan työstä.

Tee lasku

Laskun tekeminen Tiituksessa käy sutjakkaasti. Ota asiakkaasi laskutustiedot esille ja täytä pyydetyt kentät.

Muista verokortti

Lähetä verokorttisi verkkopalvelussa viimeistään ensimmäistä laskua lähettäessäsi, jotta saamme verotiedot laskullesi oikein.

Tienaa

Saat rahasi eli yrittäjätulosi laskusi eräpäivänä, kunhan asiakkaasi on maksanut laskusi.

Mikä ihmeen kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjä tienaa omalla osaamisellaan. Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkailleen, ja lähettää siitä laskun laskutuspalvelusta. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Kevyttä siitä tekee laskutusbyrokratian puuttuminen, sillä laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän laskutuksen.

Kevytyrittäjyys on loistava tapa aloittaa yrittäjänä.

Yrittäjän tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden etsintä, työn suorittaminen laadukkaasti sekä laskutuksen hoitaminen luotettavasti ja Verohallinnon ohjeiden mukaan. Yrittäjyys onkin suuri kokonaisuus aloittelevalle yrittäjälle. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Ryhtyessäsi kevytyrittäjäksi sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä tai hankkia y-tunnusta!

Työpaikat mobiilissa

Miksi toimia kevytyrittäjänä?

Laskuttaminen vie vain hetken

Palvelun kautta laskutat helposti asiakkaitasi. Toimita verokorttisi, lähetä lasku ja saat yrittäjätulosi suoraan tilille. Et tarvitse omaa yritystä kun rekisteröidyt Tiitus Kevytyrittäjäksi. Helppoa vai mitä?

Vähemmän paperitöitä

Kun käytät Tiitus Kevytyrittäjäpalvelua, siirrät paperityöt meille. Hoidamme kevytyrittäjien laskutuksen ja verojen maksamisen nopeasti ja luotettavasti. Kevytyrittäjänä ollessasi, sinun ei tarvitse huolehtia myöskään kirjanpidosta. Saat tilitykset nopeasti.

Saat tilitykset nopeasti

Maksamme suoritukset kevytyrittäjille nopeasti. Voit saada tilitykset jopa samana päivänä tilillesi.

Työpaikat mobiilissa

Luo lasku ja tienaa

Ota asiakkaasi laskutustiedot esiin, kirjaudu Tiitus Kevytyrittäjäpalveluun ja luo lasku asiakkaallesi. Laskun tekeminen on helppoa ja palvelussa on selkeät kohdat mitä täyttää. Laskutuspalvelu toimii selaimessa laitteesta riippumatta. Tiitus kevytyrittäjänä maksat palvelun käytöstä palkkion tilityksen yhteydessä. Palvelumaksu on 5 prosenttia. Tämän lisäksi veloitetaan muun muassa sosiaaliturvamaksu sekä lisäpalvelumaksu, joka pitää sisällään mm. tapaturmavakuutuksen ja vastuuvakuutuksen.

 

Työpaikat mobiilissa