Opiskelijat tuovat uutta virtaa ja näkyvyyttä

Nuoret työntekijät voivat tuoda paljon yritykseesi uudenlaista energiaa. Mieti, miten nuoret työntekijät tai opiskelijat kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa ja erityisesti markkinoinnissa. Jos yrityksesi tuotteet tai palvelut soveltuvat myös nuorille ja toimintaa voitaisiin kasvattaa nuorten kohderyhmässä, kannattaa nuorten työntekijälähettiläiden potentiaali hyödyntää. Liiketoiminnalle on hyväksi, että puskaradiossa puhutaan yrityksestä opiskelijoiden ja nuorten keskuudessa. Opiskelijoiden palkkaaminen rakentaa yritysmielikuvaa muillakin tavoin myönteiseen suuntaan.

Saat paikattua resurssipulaa kesän ajaksi

Jos yrityksellänne kesä on juuri kiireisin sesonkiaika, voidaan lisäkäsiä saada helposti opiskelijoista. Jos kassa ei kilise samaan tahtiin kesällä kuin muina vuodenaikoina, voidaan vakituiset työntekijät vapauttaa ansaituille pitkille kesälomille, sillä välin kun opiskelijat paikkaavat kesälomien aiheuttamaa henkilövajausta. Työnantajien pitää kuitenkin muistaa, ettei tekijöitä heitetä vain altaan syvään päähän kesän alussa. Kesätyöntekijät pitää muistaa perehdyttää hyvin, jotta kesän työjakso on onnistunut kaikille osapuolille.

Uusia työntekijöitä taloon

Kesä on hyvää aikaa tutustuttaa uusia tekijöitä taloon ja testata työntekijöiden sopivuutta. Kesän jälkeen työyhteisöön sopeutuneille kesätyöntekijöille on helppo tarjota osa-aikaista tai vakituista työtä.

Tiituksen kautta ilmoitat avoimista kesätyömahdollisuuksista suoraan eri oppilaitosten opiskelijoille maksuttomasti!