Kesäduuni -kampanja

Kesätyönhakijan ja työnantajan kohtaamispaikka

Työntarjoaja! Löydä nuori tamperelainen tekijä Kesäduuni-kampanjan avulla!

Löydä itsellesi motivoituneita käsipareja pariksi viikoksi tai vaikka koko kesäksi. Työpaikkailmoituksen jättäminen on maksutonta. Halutessasi yrityskoordinaattorimme voivat hoitaa puolestasi koko rekrytointiprosessin. Lue lisää täyden palvelun paketista

Työntarjoaja Tampereen kaupunki – Kesäduuni.

UUTUUS: Pitchaa näkyvyyttä työpaikallesi! Hyödynnä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen ammattilaistasoista studiota ja esittele kesätyöpaikkasi lyhyen videon muodossa. Videon avulla saat näkyvyyttä myös YouTubessa ja vahvistat työantajabrändiäsi. Varaa aika pitchaukseen: kohtaamisia@tampere.fi

Jokainen työmahdollisuus on arvokas. Kiitos, että mahdollistat nuorelle ikimuistoisen kesän ja tärkeän työkokemuksen!

Työnantaja – ota yhteyttä
Maksutonta ja henkilökohtaista apua rekrytointiin
kesaduuni@tampere.fi
040 580 8811

Kesätyöt Tampereella 2022 – löydä kesäduunisi kätevästi

Haluaisitko päästä jo työn makuun? Kesäduuni-kampanjassa on tarjolla mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja Tampereen alueelta 17–30-vuotiaille nuorille.

Voit hakea useampaa kiinnostavaa kesätyötä helposti yhdellä työnhakuprofiililla. Jos sinulta löytyy jo profiili, voit hyödyntää sitä myös kesäduunikampanjan työpaikkojen hakemisessa. Voit halutessasi lähestyä työnantajia suoraan ja tiedustella lisätietoja avoimena olevista tehtävistä. Myös työnantajat voivat lähestyä sinua – mutta lähtökohtaisesti ota itse rohkeasti yhteyttä sinua kiinnostaviin työnantajiin.

Kesätyöhaku käynnistyy jo helmikuussa – ole heti mukana! Uusia kesätyöpaikkoja ilmestyy jatkuvasti aina elokuun loppuun saakka. Käy kurkkaamassa tarjontaa säännöllisesti!
Tsemppiä kesätyönhakuun!

Ohjaamosta saat henkilökohtaista apua kesätyönhakuun

Jos tarvitset apua oman osaamisen tunnistamiseen tai profiilitekstin muotoiluun, ota yhteyttä: ohjaamo@tampere.fi tai numeroon 040 197 5144 (myös WhatsApp). Olemme täällä sinua varten!

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa Kesäduuni-kampanjan yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja TE-palveluiden kanssa. Kampanja on suunnattu 17–30-vuotiaille nuorille ja Pirkanmaan seudun yrityksille.

Ota yhteyttä

Työnantaja – Ota yhteyttä!
kesaduuni@tampere.fi
puhelin 040 580 8811

Työnhakija – Ota yhteyttä!
ohjaamo@tampere.fi
040 197 5144 (myös WhatsApp).

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut toteuttaa Kesäduuni-kampanjan tänä vuonna jo
kolmatta kertaa yhteistyössä Ohjaamo Tampereen ja Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Kesäduuni-
kampanja yhdistää työnhakijat ja yritysten tarjoamat kesätyöpaikat.

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi