Palvelun käyttöönotto

Näin otat palvelun käyttöön

Tiituksen käyttöönotto on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin rekisteröityä ja luomillasi tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun aina tarvittaessa. Yrityksen pääkäyttäjä pystyy myöhemmin jakamaan tunnuksia yrityksen alle muille työntekijöille.

Ennen työpaikkailmoitusten julkaisua tulee sinun luoda yritysprofiili, josta ilmenee yrityksen perustiedot. Voit lisätä profiiliin lyhyen yritysesittelyn ja linkit kotisivuille ja esittelyvideoon. Saat muokattua profiilin yrityksesi mukaiseksi lisäämällä yrityksesi brändin mukaisen kuvan ja logon. Yrityksesi profiilista kannattaa tehdä houkutteleva, sillä työnhakijat pystyvät lähettämään avoimia hakemuksia palvelun kautta.

Voit julkaista ilmoituksia oppilaitoksen opiskelijoille, jos kuulut oppilaitoksen kumppaniverkostoon. Pääset oppilaitoksen kumppaniyritykseksi kutsusta tai lähettämällä pyynnön oppilaitokselle.

Palvelun peruskäyttö on yrityksille maksutonta.

 

1. Luo yritysprofiili

Luo yrityksestäsi brändisi mukainen profiili kuvien, tekstin ja videon avulla. Voit luoda yrityksesi alle myös alabrändejä.

i

2. Luo työpaikkailmoitus

Voit julkaista palveluun erilaisia työpaikkailmoituksia taito ja osaaamistoiveineen.

3. Tutustu hakijoihin

Näet kaikki avoimeen työpaikkaan tulleet hakemukset parhaimman match-prosentin mukaisessa järjestyksessä. Voit tarkastella profiileita ja aloittaa viestittelyn hakijoiden kanssa.

Löydä oikea osaaja tehostetusti Haavin avulla

Haavi on Tiituksen maksullinen lisäpalvelu, jonka avulla parannat mahdollisuuksiasi oikean osaajan löytämiseksi. Tiituksen Haavi-palvelu mahdollistaa esimerkiksi eri osaajien etsimisen kaikkien Tiituksen profiilien joukosta.

Haavi helpottaa myös sopivan ehdokkaan etsimisessä ilman julkista työpaikkailmoittelua. Voit tarkastella anonyymeja profiileja ja lähettää mielenkiintoisille osaajille yhteydenottopyyntöjä. Kun osaaja hyväksyy lähettämäsi yhteydenottopyynnön, voit tarkastella profiilia kokonaisuudessaan ja voitte aloittaa keskustelun sopivista työmahdollisuuksista vaikka chatin kautta.

Hinnat alkaen 199€/kk

Palvelun peruskäyttö on yrityksille maksutonta.