Laske palvelun hinta-arvio oppilaitoksille ja pyydä tarjous!

Tiituksen hinta oppilaitoksille määräytyy vuosihinnan ja valittujen lisäpalveluiden mukaisesti. Vuosihinnan lisäksi ensimmäisenä vuonna maksetaan käyttöönottomaksu, joka sisältää palvelun räätälöinnin ja suunnittelun oppilaitoksen brändin mukaisesti. Kokonaishintamme pitää aina sisällään myös erilaiset palvelin- ja ylläpitokustannukset.

Kaikki hinnat ovat ilmoitettu alv 0% muodossa.

Paketti A
Käyttöönotto hyvin pienille oppilaitoksille ja erilaisille projekteille. Tiitusta räätälöidään asiakkaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti.

Paketti B
Käyttöönotto pienille ja keskikokoisille oppilaitoksille. Tiitusta räätälöidään asiakkaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Oppilaitokselle rakennetaan oma palvelun etusivu, johon asiakas voi lisätä omaa sisältöä ja kuvausta urapalveluiden toiminnasta.

Paketti C
Käyttöönotto suurille oppilaitoksille. Käyttöönotto pienille ja keskikokoisille oppilaitoksille. Tiitusta räätälöidään asiakkaan graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Oppilaitokselle rakennetaan oma palvelun etusivu, johon asiakas voi lisätä omaa sisältöä ja kuvausta urapalveluiden toiminnasta. Paketti sisältää useampia käyttöönottokoulutuksia sekä yhteisen markkinointi- ja mediasuunnitelman, jota lähdetään toteuttamaan yhdessä oppilaitoksen kanssa.

Hinta-arvio

0€ sis. käyttöönottomaksuun
0€ sis. käyttöönottomaksuun

Vuosimaksu

Lisäpalvelut

2000€/vuodessa
2000€/vuodessa
2000€/vuodessa
1. vuoden hinta

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn. Lue lisää tietosuojatiedotteesta