HAMK Talents

Opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka

Työnantaja – täältä löydät tekijät eri tarpeisiin!

HAMK Talents -palvelun kautta rekrytoit uutta osaamista tarjoamalla töitä, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöitä. Täältä tavoitat tehokkaasti ja kontaktoit suoraan korkeakouluopiskelijoitamme ja valmistuneita tarpeesi mukaan. Meidän ammattilaiset ovat: agrologeja, artenomeja, hortonomeja, insinöörejä, metsätalousinsinöörejä, rakennusmestareita, sairaanhoitajia, sosionomeja, terveydenhoitajia, tradenomeja ja ympäristösuunnittelijoita.

Palvelu on maksuton käyttäjälle.

Opiskelija – onhan osaamisesi yritysten tavoitettavissa?

HAMK Talents on linkkisi työelämään niin opiskelujen aikana kuin sen jälkeenkin. Sieltä löytyvät kaikki työ-, harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat. Luo profiili ja ole työnantajien tavoitettavissa. Esittele erilaista osaamistasi monipuolisesti ja rakenna ammatillista profiiliasi määrätietoisesti. Se varmasti kannattaa, sillä HAMK Talentsin kautta yritykset kontaktoivat suoraan heitä kiinnostavia osaajia.

Students – are you available for companies?

HAMK Talents is your connection to companies during studies and after graduation. Here you will find all job advertisements, internships and theses. Create your own profile and you will be available for the labour market. Showcase your diverse skills and competence and at the same time create your professional profile. It is certainly worthwhile – companies also directly contact skilled talents via HAMK Talents.

Ota yhteyttä

HAMK Talents

hamktalents@hamk.fi

Tiina Björkskog
Yritysyhteistyö
tiina.bjorkskog@hamk.fi
+358 40 769 0900

Ville Lempola
Opiskelijat / Students
ville.lempola@hamko.fi
+358 44 722 1007

Tiituksen asiakaspalvelu

support@tiitus.fi