Palvelun käyttöönotto

Näin otat palvelun käyttöön

Tiituksen käyttöönotto oppilaitoksessa on helppoa ja nopeaa. Ennen palvelun käyttöönottoa määrittelemme yhdessä oppilaitoksen kanssa oppilaitoksen tarpeet ja palvelun yksityiskohdat. Toteutamme palvelun sovitusti, ja palvelun toteutuksen jälkeen koulutamme henkilökuntaa palvelun käytöstä. Kannustamme asiakkaitamme antamaan palautetta palvelusta ja siten osallistumaan palvelun kehitystyöhön. Autamme aina tarvittaessa palveluun ja sen käyttöön liittyvissä ongelmissa ja haasteissa.

Palvelun tekninen käyttöönotto vie aikaa muutaman viikon, jonka aikana räätälöimme lisenssin oppilaitoksenne näköiseksi. Tiituksen tekninen käyttöönotto ei vaada toimenpiteitä oppilaitoksen tietohallinnolta, vaan kaikki palvelut toimivat luotettavasti ja turvallisesti Tiituksen palvelimilla.

Ota yhteyttä palvelun käyttöönottamisesta!

h

1. Sopimus ja aikataulu

Oppilaitoksen hankintapäätöksen jälkeen sopimusten teon yhteydessä sovitaan palvelun yksityiskohdista ja käyttöönoton aikataulusta.

2. Palvelun toteutus

Teemme palvelun käyttöönottovalmiiksi sovittujen yksityiskohtien mukaisesti ja räätälöimme ulkoasun vastaamaan oppilaitoksen graafista ilmettä.

3. Käyttöönottokoulutus

Koulutamme oppilaitoksen henkilökunnan Tiituksen käyttöön, ja mietimme yhdessä palvelun jalkauttamista opiskelijoille ja yrityksille. 

4. Tuki ja kehitys

Teknisessä kysymyksissä ja ongelmissa autamme aina tarvittaessa. Kannustamme asiakkaitamme antamaan palvelusta palautetta sekä osallistumaan palvelun kehittämiseen.