Tiitus Digital

Räätälöityjä ratkaisuja työllistymisen puolesta

Rakennamme asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja työllistymisen ja koulutuksen ympärille

Rakennamme kaupungeille, kunnille, liitoille ja järjestöille erilaisia järjestelmiä työnhakijoiden ja työnantajien välille. Usein palveluiden pohjalla on työnhakijan osaajaprofiili ja matchmaking idea, joka yhdistää sopivat tahot keskenään.

Älypuhelimet ovat meillä mukana kaikkialla ja palveluihin on tärkeä päästä kiinni ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelmistokehityksemme lähtökohtana ovatkin mobiiliystävälliset palvelut, pelillisyys, helppous ja yksinkertaisuus. Kehitämme mobiilisovelluksia natiivikielillä sekä hybridi-sovelluksina.

Kehitämme jatkuvasti rekrytoinnin tekoälyä. Rekrytoinnin tekoälyn tarkoituksena on helpottaa rekrytoijan tekemää manuaalista työtä. Äly oppii tunnistamaan rekrytoijan käyttäytymistä ja löytää parhaita matchejä. Tiituksen järjestelmät ovat integroitavissa keskenään muiden järjestelmien kanssa. Integraatiot ovat helppo toteuttaa ja tieto saadaan siirtymään haluamastasi palvelusta toiseen.

Esimerkkejä erilaisista toteutuksista

Turun työvoimahautomot

Turun seudun työvoimahautomot -hanke tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden saada töitä ja kehittää omaa osaamista viidellä eri alalla. Toiminnassa ovat mukana alueen työvoimapalvelut, yritykset sekä oppilaitokset. Tavoitteena on, että oppilaitokset pystyisivät entistä joustavammin vastaamaan yritysten osaamistarpeisiin, alueen yritykset löytäisivät aiempaa paremmin osaavaa työvoimaa ja kasvualojen kohtaanto-ongelmaan löydettäisiin uusia ratkaisuja.

Duuniosuma

Duunipolku –hankkeessa pilotoitava Duuniosuma on uusi Helsingin kaupungin käyttöönottama työnhakusovellus, jota hyödyntämällä vastataan kohtaantoon liittyviin haasteisiin. Sovelluksen avulla kartoitetaan työnantajien tarpeita ja työnhakijoiden osaamista sekä hyödynnetään sovelluksen matching-ominaisuutta. Duuniosuma -työnhakusivusto tarjoaa työnantajille maksuttoman kanavan tavoittaa motivoituneita työnhakijoita.

Matkalla Duuniin

Matkalla duuniin! on palvelu, jossa nuoret ja yritykset kohtaavat työkokeilun, oppisopimuksen, työpaikan ja uuden yrittäjyyden merkeissä. Nuoret voivat valmentajiensa avustuksella luoda palveluun omia työnhakuilmoituksia ja yritykset voivat ilmoittaa omista vapaista paikoistaan. Palvelu on suunnattu lahtelaisille työttömille 17-29 -vuotiaille nuorille sekä kaikille yrityksille. Palvelun ylläpitäjinä toimivat Lahden kaupungin nuorisopalvelut ja Lahden Yrittäjät ry.

Miten kaupunki voi yhdessä edistää opiskelijan ja työelämän kohtaamista?

Tiitus on rakentanut palveluitaan myös kaupunkitasoisesti, jolloin kaikki kaupungin oppilaitokset ja toimijat on integroitu saman teknologian pariin. Kaupunki voi näin markkinoida alueellisille työnantajille palvelua, josta he löytävät yhteydet kaikkiin alueen oppilaitoksiin ja kouluihin. Tällöin työnantajalle voidaan tarjota yksi kaupunkitasoinen järjestelmä käyttöön, jonka kautta kommunikointi yrityksen, opiskelijan ja oppilaitoksen välillä on helppoa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää

3 + 13 =

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn. Lue lisää tietosuojatiedotteesta