Tiitus profiililla erotut joukosta!

Kun haluaa erottautua muista hakijoista on tärkeää tehdä monipuolinen ja selkeä CV työnantajalle. Tiitus tarjoaa näppärän työkalun siistin ja selkeän profiilin (cv:n) toteuttamiseen, josta työnantaja saa tiedot hyvin esille.

Olemme lisänneet mobiilisovellukseen profiilin testaustoiminnon, joten kun profiilisi on valmis, voit testata millaiset pisteet sinun CV:si saa!

Vaikka Tiituksen työpaikkatorilta ei löydy heti sopivaa työpaikkaa kannattaa profiili tehdä kuitenkin viimeisen päälle. Työnantajat voivat hakea koko Tiituksen hakijakannasta sopivia työnhakijoita ja silloin on tärkeää että profiilisi on kunnossa!

Työkokemus, koulutus

Voit lisäillä kokemuksia sitä mukaan kun niitä kertyy. Tämä on ainut toiminto Tiituksen sovelluksessa, joka vaatii vähän näppäimistön käyttöä. Meillä testaajat ovat näpytelleet vähintää 1000 kertaa nämä tiedot, joten kyllä sinäkin pystyt lisämään esim viimeisimmän tai ehkä 3 viimeisimpää työkokemusta tai koulutusta.

Osaaminen ja taidot

Ei tarvitse lisätä kaikkea, vaan ne taidot joita erityisesti osaat ja arvostat. Tiituksen mobiilisovelluksen laadun mittaus tarkastaa myös tämän, jottei hakija hae 30 taidolla paikkaan johon on listattu 1-3 taitoa. On tärkeää tuoda esille ne taidot, jotka ovat kaikkein vahvinta sinussa!

Onko sinulle kasvot?

Vaikka rekrytointi päätöksiä ei kasvojen perusteella tehdäkään niin on varmasti selvää, että profiilia, joissa on hakijan kasvot näkyvillä on sellaisen kanssa mukavampaa chattäillä.

Muut kuvat ja video

Tiitus tarjoaa sovelluksen ksihtenä uutena toimintona lisätä kuvia somesta ja omasta puhelimesta. Työnantajat saavat kuvista paremmin persoonaa esille, joten lisää niitä. Olemme kuulleet, että kuvien perusteella on myös tehty rekrytointi päätöksiä. Eli lisää muutama kuva, vaikka harrastuksista tai ihan vain sinulle tärkeistä asioista. Voitko kuvata itsestäsi Tiituksen profiiliin myös lyhyen esittelyvideon itsestäsi!

Jatkossa voi myös jakaa oman profiilis kenelle vain haluat.

 

Katso miten työnantajat näkevät profiilisi!