Tiitus on rakennettu helpottamaan oppilaitoksen ja työelämän välisiä kumppanuuksia ja mahdollistamaan jokaiselle yritykselle hyvä ja toimiva oppilaitosyhteistyö. Tiituksen käyttöönotto on oppilaitoksessa helppoa ja vaivatonta, sillä Tiituksen asiakastuki palvelee opiskelijaa, oppilaitosta ja työnantajaa kaikissa tietohallinnollisissa kysymyksissä. Erilaisia syitä ja lisäarvotekijöitä löytyy lukuisia, mutta halusimme listata mielestämme 10 tärkeintä syytä ja perustelua sille, miksi Tiitus tehostaa oppilaitoksen työ- ja urapalveluiden toimintaa.

1) Palvelun räätälöinti
Tiitus räätälöidään aina oppilaitoksen omien toiveiden ja graafisen ilmeen mukaiseksi. Tällöin palvelusta tulee osa oppilaitoksen omaa palveluvalikoimaa ja erilaisia ilmoituksia on helppo jakaa oppilaitoksen sisällä.

2) Säästää henkilökunnan ja opettajien aikaa
Työnantajat voivat lisätä erilaisia työ- ja harjoittelupaikkoja itsenäisesti oppilaitoksen omaan palveluun. Opiskelijat voivat löytää ja hakea työpaikkoja, ja palvelun tekoäly matchaa työpaikkoja ja hakijoita tehokkaasti keskenään.

3) Luo paremman todennäköisyyden työllistymiseen
Tiituksen palvelut mahdollistavat paremman todennäköisyyden opiskelijan työllistymiseen. Parempi työllistyminen takaa oppilaitokselle puolestaan työkaluja ja mahdollisuuksia muun muassa ammatillisen koulutuksen reformin mukaiseen toimintaan.

4) Tekee oppilaitoksesta mielenkiintoisemman kumppanin
Tiituksessa myös oppilaitos voi tarjota omia palveluitaan ja malleja työelämän käyttöön. Kun paikalliset yritykset löytävät oppilaitoksen ja eri oppilaitosyhteistyön eri mallit selkeästi, kynnys yhteistyön aloittamiseen pienenee ja helpottuu.

5) Helpottaa yrityksiä
Tiitus mahdollistaa yrityksille sen, että yhden palvelun avulla työnantaja voi tehdä oppilaitosyhteistyötä usean oppilaitoksen kanssa samanaikaisesti. Tällöin yrityksen ei tarvitse etsiä aina kontakteja ja verkostoja erikseen. Palvelu haastaa myös uusia yrityksiä liittymään oppilaitosten palveluihin ja verkostoihin.

6) Tuo uudenlaisia tapoja rekrytoida opiskelija
Tiitus tarjoaa uudenlaisia tapoja rekrytointiin. Esimerkiksi Tiituksen Haavi-palvelu mahdollistaa yrityksille vaihtoehdon etsiä osaamisen tai taitojen perusteella opiskelijaprofiilien joukosta anonyymisti parasta tekijää.

7) Opiskelijan mahdollisuus tunnistaa omaa osaamistaan
Tiituksen digitaalisen osaajaportfolion avulla opiskelija voi tunnistaa omaa osaamistaan ja tuoda se näyttävästi esille. Opiskelijalla on esimerkiksi mahdollisuus lisätä profiiliinsa kuvia ja videoita suoraan sosiaalisesta mediasta.

8) Monipuolistaa oppimista
Tiituksen kautta voidaan tarjota myös erilaisia työelämäprojekteja, koulutuksia ja mentoreita. Nämä vaihtoehdot monipuolistavat opiskelijan oppimisen mahdollisuuksia, sillä opiskelija pystyy peilaamaan oppimistaan jatkuvasti työelämän esimerkkien kanssa.

9) Alumnit
Myös alumnit eli jo valmistuneet opiskelijat voivat olla osana palvelua. Tiitus tarjoaa myös alumneille lisäarvoa työllistymiseen ja esimerkiksi jatko-opiskeluiden suunnitteluun.

10) Oppilaitos voi seurata dataa
Vaikka palvelu toimii automaattisesti, pystyy oppilaitos tehostamaan matchejä ja kumppaniverkoston kasvua myös manuaalisesti. Oppilaitos voi seurata palvelusta syntyvää dataa reaaliaikaisesti.

Ota yhteyttä ja kerromme sinulle lisää, kuinka Tiitus palvelee parhaiten teidän oppilaitostanne.