Oman toimialueen valinta on erittäin tärkeää, jotta palvelu toimii oikein.

Voit vaihtaa toimialuetta helposti sekä mobiilissa, että selaimessa.

Toimialueen vaihtaminen mobiilissa

1. Mene profiilissa kohtaan ”Lisää”. Klikkaa kohtaa ”Vaihda”.

2. Valitse avautuvasta listauksesta oma toimialueesi (= oma palvelusi). Tallentamalla valinnan
pääset oikeaan toimialueeseen sisään.

Toimialueen vaihtaminen selaimessa

1. Kirjaudu sisään profiiliisi selaimessa (linkki).

2. Mene kohtaan ”Asetukset”. Klikkaa kohtaa ”Vaihda toimialuetta”.

3. Valitse avautuvasta listauksesta oma toimialueesi (= oma palvelusi). Vahvistamalla valinnan
pääset oikeaan toimialueeseen sisään.

in Tuki – Opiskelijat
Löysitkö vastauksen?